Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Οραματίζοντας αποκρυφιστικά

   Μαθαίνουμε στην φυσική ότι τα άτομα  έχουνε μέσα τους πρωτόνια νετρόνια δηλαδή υποσωματίδια και όλα μαζί είναι κούφια κατά 99.9% και ότι αυτό το ποσοστό είναι απλά κενό.Στην πραγματικότητα είναι αιθερικη ύλη αυτό το υποτιθέμενο κενό,  και το πόσο ισχυρή είναι αυτή η ενεργεία-ύλη το βλέπουμε όταν γίνεται μια πυρηνική έκρηξη-όταν απελευθερώνεται αυτή η ενεργεία,όπως βλέπουμε την δύναμη του αέρα όταν σκάμε ένα μπαλόνι. Αυτή η αιθερικη ενέργεια δεν αναγνωρίζεται από την επιστήμη, ίσως ο πιο γνωστός επιστήμονας με έρευνες και αποδείξεις ήταν ο wilhelm reich όμως δολοφονήθηκε και το μεγαλύτερο του έργο εξαφανίσθηκε. Αυτή η αιθερική ενέργεια δεν είναι μόνο μέσα στα άτομα άλλα και έξω("ασυμπίεστη") βρίσκεται σε κάθε πτυχή του σύμπαντος, και συμπυκνώνεται όλο και πιο πολύ όταν εμείς οραματιζόμαστε κάτι σταθερά. Μπορεί να γίνει τόσο συμπυκνωμένο που να είναι ορατό και απτό σαν φυσικό αντικείμενο αυτό λέγεται και υλοποίηση. Η Alexandra David-Neel(amazon.com-Magic and Mystery in Tibet) έχει γράψει την περιπέτεια της στο Θιβέτ όπου ύστερα από μήνες υλοποίησε έναν φανταστικό άνθρωπο και ύστερα δεν ήξερε πως να τον εξαφανίσει καθώς επενέβαινε στις συναναστροφές της και όλοι την ρωτούσαν ποίος είναι αυτός. Eμάς δεν μας μοιάζουν τα μυστήρια αυτά αλλά να κατανοήσουμε και να επωφεληθούμε από μια λειτουργία που κάνει ο νους μας κάθε μέρα θέλουμε δεν θέλουμε και αυτή η λειτουργία λέγεται οραματισμός.
      Μπορεί να ακούγεται ακραίο άλλα το σύνολο των οραματισμών και σκέψεων  καθορίζει την ζωή μας. Γιατί ο οραματισμός είναι ενέργεια και κινεί την αιθερική ύλη η οποία επηρεάζει και την ύλη και τις ενέργειες του κόσμου γενικότερα. Η μάζα και η ενέργεια είναι δυο μορφές του ίδιου πράγματος, αυτό λέει και η εξίσωση του Einstein e=mc2. Στην ουσία όλα είναι αιθερική ενέργεια χωρισμένη και συμπιεσμένη σε μπαλάκια μόρια, άτομα, νετρόνια κτλ. Όμως τι είναι αυτός ο αιθέρας; είναι μορφή άυλης ύλης που μπορεί να εκφράζεται στο κόσμο μας και ως ύλη αλλά και ενέργεια.
    Με τον οραματισμό κάποιος χτίζει στην κυριολεξία αυτό που φαντάζεται σε μια παράλληλη διάσταση-υπόσταση του χώρου που συνυπάρχει με τον δικό μας χώρο όπως συνυπάρχουν δυο μάτια σε ένα κεφάλι Με τον οραματισμό χτίζουμε άλλα δεν το αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις γιατί δεν είναι φυσικός υλικός ο οραματισμός όπως δεν είναι και ο νους φυσικός υλικός. Ο νους και ο οραματισμός είναι πράματα αποτελούμενα από μια ύλη μη δυνατόν εξευρευνούμενη από τα σημερινά τεχνολογικά μέσα. Ο νους δεν είναι υλικός έτσι δεν υπόκειται στους περιορισμούς της ύλης και έτσι μπορεί να γευτεί τον οραματισμό που είναι μη υλικός και μετέπειτα να μεταφέρει τις εντυπώσεις και πληροφορίες του οραματισμού πυροδοτώντας ανάλογα τη χημεία του μυαλού αλλά και επηρεάζοντας το μυαλό.
       Αυτό το άρθρο είναι ένα αρχείο μελέτης, είναι τέσσερις μεγάλες ενωμένες αναρτήσεις. 1μέρος θεωρία ιστορίες και παρατηρήσεις 2 μέρος ασκήσεις για ενδυνάμωση  ικανοτήτων... και οραματισμού 3 μέρος ασκήσεις για αποστολές και επιτεύξεις..  4μέρος χρήμα εξουσία και μια συγκεκριμένη πρακτική άσκηση.

Μερος 1
Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Πολλά πράματα ίσως φανούν δυσνόητα ή φανταστικές πολυλογίες, το σημαντικό είναι να κατανοηθούν και γίνονται οι ασκήσεις που είναι απλές ασκήσεις απομνημόνευσης και οραματισμού ωστε να δυναμώσουν κάποιες αδύναμες πτυχές του νου, όλα τα υπόλοιπα απλά διευρύνουν τον νου γύρω από αυτή την θεματολογία. Ο άνθρωπος δίνει ζωή σε ένα στρατό από αόρατους υπηρέτες οι οποίοι περιπλανιούνται γύρω από αυτόν προσπαθώντας να πραγματοποιήσουν το θέλημα του. Αυτοί οι υπηρέτες έχουν μέγεθος 1-2 εκατοστά και είναι σκεπτομορφες που δημιουργουνται απο τους οραματισμους απο την φαντασια μας. Αυτούς τους υπηρέτες μπορεί να τους δει με την μορφή νοητικών εικόνων, όταν ο άνθρωπος βλέπει εικόνες π,χ, όταν έχει κλειστά μάτια ή ταξιδεύει με την φαντασία του βλέπει το περιεχόμενο αυτών των υπηρετών, το είναι τους. Αυτοί οι υπηρέτες είναι στερεοί αλλά όχι για τον φυσικό κόσμο αλλά για τον αιθέριο την τέταρτη διάσταση ή πιο σωστά την αιθέρια υπόσταση του χώρου μας και συντρέχει με τον φυσικό κόσμο το οποίο ακολουθεί δουλεύουν μαζί όπως δυο γρανάζια δουλεύουν μαζί με μια αλυσίδα. Για τον ενορατικό είναι σαν κανονικά αντικείμενα και άλλοτε σαν συννεφάκια,για αυτό και μερικοί ενορατικοί δεν θέλουν πολύ κόσμο γιατί βιώνουν την εσωτερική ασχημία και τους πυροδοντουνται άσχημα συναισθήματα και εικόνες ή ιδέες. Οι σκέψεις και οι οραματισμοί όσοι είναι ομιοι ενώνονται και γίνονται ενας και δυναμωνει και ζει για να πραγματοποιηση αυτό που θες. Είναι κάτι που δημιουργεί κάθε μέρα ο άνθρωπος, η σκέψη του δονεί-τραντάζει τον αιθέρα και δημιουργεί σβόλους αιθέριους, που τον ακολουθούν και πραγματοποιουν.
        Αν για 10 μέρες κάποιος οραματίζεται επίτηδες συνεχεία μόνο άσχημα πράματα,όπως ότι η γυναίκα του δεν τον θέλει, οι φίλοι του τον μισούν, τον κλέψανε τραυματιστηκε σοβαρά σε τροχαίο κτλ μέσα σε 10 μέρες θα παρατηρήσει απροσδόκητες κακοτυχίες,αυτοί οι μικροσκοπικοι υπηρέτες που δημιούργησε ο άνθρωπος θα ξεκινήσουν να τον καταστρέφουν. Για αυτό και εμείς δεν πρέπει να κρατάμε τις αρνητικές εικόνες σκέψεις και φαντασιώσεις γιατί θα τα δυναμώσουμε και θα προσκολληθούν σε εμάς και θα επηρεάζουν και την διάθεση μας. Όπως στην θάλασσα επιπλέουν εκατομμύρια σκουπίδια έτσι και στην Γη επιπλέουν αρκετές σκεπτομορφες αρνητικές από ανθρώπους που υπέφεραν ή απο αρνητικούς τα οποία μπορεί να προσκολληθούν στο νου μας και να μας έρθει μια άσχημη φαντασίωση. Η λύση είναι να είμαστε εστιασμένοι σε θετικές καλές σκέψεις και στόχους και ο νους αυτόματα τα αρνητικά θα τα διώχνει έτσι λιγότερα κακά και αποτυχίες θα έχουμε.

Σκεπτομορφες και επιθυμιομορφες.
Όταν σκεμπτόμαστε ή οραματιζόμαστε σβολιάζουμε τον αιθέρα και δημιουργούμε αυτό που λέμε σκεπτομορφές και δυναμώνουν με την θέληση μας πάνω σε αυτό που θέλουμε επίσης δυναμώνουν με την σταθερότητα που έχουμε και με το συναίσθημα. Οι σκεπτομορφές είναι αποτέλεσμα οραματισμού και σκέψης είναι σαν αιωρούμενα usb flashακια δηλαδή σαν μικρά κιβώτια πληροφοριών, αυτά τείνουν να πραγματοποιήσουν σαν νεράιδες σε αυτό τον κόσμο την πληροφορία που φέρουν μέσα τους μέχρι να εξαϋλωθούν.
Δεν μπορούν να ζήσουν για καιρό πεθαίνουν όπως ένας πάγος μέσα στον ωκεανό, η σκεπτομορφή διατηρείτε ζει και δυναμώνει με τον επαναλαμβανόμενο οραματισμό μας. Σκέψεις και οραματισμοί λίγων 2-5 δεύτερων πεθαίνουν μέσα σε 1-2 λεπτά αλλά μπορούν να ζήσουν και μέρες ανάλογα την συναισθηματική φόρτιση και επιθυμία γιατί το συναίσθημα αυξάνει την μακροζωία της . Όταν δυο ερωτευμένοι χωρίζουν ο ένας δυσκολεύεται να ξεχάσει τον άλλον,οι σκέψεις και οι αναμνήσεις δημιουργούν οραματισμούς εικόνες και παράγονται σκεπτομορφές ισχυρές γιατί υπάρχει συναίσθημα και επιθυμία είναι πολύ φορτισμένες με ενεργεία και όχι μόνο αυτό πάνε και εκφορτίζονται πάνω στο αιθερικό σώμα τους και πυροδοτούνται συναισθήματα με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο ο ένας να ξεπεράσει τον άλλον, πρέπει οι πρώην εραστές να πολεμήσουν με το πνεύμα τους την επιρροή των σκεπτομορφών τους. Έχουν δημιουργηθεί σκεπτομορφές τόσο δυνατές που ακόμα και μετά από δεκαετίες έχουν ισχύ, μια φωτογραφία, μια σκέψη αρκεί για να ξυπνήσει κάποια συναισθήματα. Γενικώς οι σκεπτομορφές με συναίσθημα μπορούν να κάμπτουν εύκολα τον άνθρωπο.
         Επιθυμιομορφη, είναι ένα είδος σκεπτομορφής που δεν έχει κάποια συγκεκριμένη εικόνα τέτοιες σκεπτομορφές είναι συνήθως τα μαθηματικά και επιστημονικά προβλήματα άλλα και οι ιδέες. Αυτές οι σκεπτομορφές δρουν ως εξής, πωρώνουν τον άνθρωπο να βρει τη λύση έτσι τις δυναμώνει ο άνθρωπος με την εμμονή και επιμονή του και μπορούν να δυναμώσουν τόσο που να πάρουν τον έλεγχο του ανθρώπου και να έχει εμμονές να ζει μόνο για την επίλυση των θεμάτων αυτών, τις δυναμώνει η θέληση και η επιθυμία. Το καλό με αυτές τις σκεπτομορφες είναι ότι είναι μαγνήτες ισχυροί. Π,χ, κάποιος έχει μια ιδέα ότι ένα αμάξι μπορεί να δουλεύει με νερό, πολλοί το έχουμε σκεφτεί και το έχουμε αρνηθεί λέγοντας αποκλείεται, κάποιοι όμως το κράτησαν μέσα τους και είπαν, όχι γίνεται. Τότε η επιθυμιομορφή τραβάει σταθερά σαν ήλιος απλό όλο τον πλανήτη Γη σκεπτομορφές ιδέες και πληροφορίες νοητικές από άλλους τους ανθρώπους που να ταίριαζαν όλα αυτά, συλλέγονται κομμάτι κομμάτι σωστά με ένα μυστήριο και αυτόματο τρόπο το πόσο γρήγορα εξαρτάτε από την θέληση και σταθερότητα του ανθρώπου. Καθώς η επιθυμιομορφή τα μαζεύει αρχίζει να τα εκπέμπει σαν κεραία μέσα στην αύρα έτσι τα παίρνει ο αστρικός εγκέφαλος του αστρικού σώματος μας και μετέπειτα στον φυσικό εγκέφαλο μέσο ενός αιθέριου νήματος στην υπόφυση(έδρα υποσυνείδητου) και επίφυση(έδρα συνείδησης) που ενώνει το φυσικό σώμα με τα ενεργειακά και έτσι ενώνει παζλ,και ξαφνικά έρχεται η ιδέα και λέει ο άνθρωπος, εύρηκα!
     Μόλις το παλζ ενωθεί έρχεται μια ιδέα σαν έμπνευση. Το μυστικό εδώ είναι ότι όταν μας έρχεται μια ιδέα αν την κρατήσουμε θα καρποφορήσει αν είμαστε πωρωμένοι και δεκτικοί. Οτιδήποτε έρχεται στο μυαλό μας μπορεί να γίνει, πολλοί θα το αρνηθούν αυτό και αυτό είναι το ελάττωμα τους που τους εμποδίζει να μεγαλουργήσουν.
 Εγώ ο ίδιος είχα απορία θα μπορούσε ένα αμάξι να δουλεύει με νερό; έλεγα ναι και αν μου έλεγαν δεν γίνεται έλεγα γίνεται το θέμα είναι να βρεθεί το πως, παρ όλα αυτά δεν ψαχνόμουν σαν τρελός. Μέσα σε ένα χρόνο μου ήρθε η απάντηση μέσα από ένα ξαφνικό γρήγορο σύνολο σκέψεων, το νερό έχει υδρογόνο μπορεί με ηλεκτρόλυση να απομονωθεί και να χρησιμοποιείτε το υδρογόνο ως καύσιμη ύλη, και όντως ψάχτηκα και βρήκα ανθρώπους στο internet που έδειχναν ότι με αυτή την αρχή δούλευε και το έκαναν πράξη. Ένα δείγμα https://www.facebook.com/238044912896496/videos/1159119444122367/ Πολλοί επιστήμονες ή ντετέκτιβ θέλουν να ανακαλύψουν κάτι αν κρατούν σταθερό το θέλω τους δημιουργείτε στην αύρα τους μια επιθυμιομορφή που θα συλλέγει πληροφορίες από όλες τις διάνοιες που υπάρχουν στον πλανήτη αυτό αλλά και από τα ακκασικά(ψυχικά σημαίνει,των ψυχών οι πράξεις και οι γνώσεις, ακάσα σημαίνει ψυχή) αρχεία τα οποία είναι ας πούμε ο σκληρός δίσκος του πλανήτη ο οποίος έχει καταγράψει κάθε πληροφορία για τα πάντα από τότε που δημιουργήθηκε, όλα αυτά αποθηκεύονται σε μια αιθέρια κατάσταση της ύλης αυτής του κόσμου.
       Το θέμα με τις σκεπτομορφές είναι τεράστιο αυτά είναι βασικές αρχές για να έχει κάποιος μια ιδέα γιατί με τον οραματισμό αυτό που κάνει κάποιος είναι ότι φτιάχνει σκεπτομορφή  οπού εν άγνοια του θα κάνει πέραν διανοήσεως περίπλοκα πράματα για να πραγματοποιήσει το σκοπό της, για αυτό πρέπει να την δυναμώσει και ο σκοπός να είναι καλός.Δηλαδή κάνει που κάνει διάφορες σκεπτομορφές ένας άνθρωπος ας είναι καλές και δυνατές. Η σκεπτομορφή δυναμώνει με την σταθερή επιθυμία και την θέληση. Π,χ, αν θέλει να γράψει κάποιος ένα βιβλίο να φτιάξει ένα σενάριο ή ένα τραγούδι που να μείνει στην ιστορία απλά πρέπει να κράτα σταθερή την επιθυμία και την θέληση για κάτι τέτοιο και να προσπαθεί, στο παρασκήνιο αυτό που γίνεται εν άγνοια του είναι ότι τράβα ιδέες και πληροφορίες από όλο τον πλανήτη σταγόνα σταγόνα και ο φυσικός εγκέφαλος ανάλογα την ισχύ του θα πλάθει νέες ιδέες. Οι σκεπτομορφες είναι άψυχοι μικροσκοπικοί υπηρέτες μπαταρίες που αποθηκεύουν το θέλω του ανθρώπου και τον ακολουθούν για να του το ολοκληρώσουν είτε είναι κάτι μεγαλειώδες είτε χαζό είτε αυτοκαταστροφικό, όπως ο αλκοολισμός τα ναρκωτικά οι εθισμοί οι εμμονές, δημιουργούμε σκεπτομορφές και για εθισμούς. Όταν ένα πιτσιρίκι βλέπει τους γονείς του να απολαμβάνουν το τσιγάρο σιγά σιγά του δημιουργείτε η επιθυμία αν την κρατήσει μέσα του το λιγότερο που θα συμβεί είναι ότι κάποια στιγμή θα τον κάμψει και θα δοκιμάσει. Κάτι παρόμοιο κάνουν και οι πορνοβιομηχανίες όπως και οι διαφημίσεις, προσπαθούν να σου προβάλουν κάτι πιο αληθινό και απολαυστικό από ότι είναι στην πραγματικότητα για να μπει στην σκέψη σου η επιθυμία και ο πόθος, μόλις τα κρατήσεις μέσα σου και τα θελήσεις αυτό ήταν τέλος, θα καταναλώσει θα κυνηγήσεις θα δεις.. Για αυτό έλεγε ο Απ.Παύλος ουκ επιθυμείς, δηλαδή αν δεν επιθυμήσεις δεν θα μπεις σε ιστορίες. Π,χ, αν επιθυμήσεις την γυναίκα του άλλου θα ξεκινήσουν πολλές άσχημες ιστορίες και ίσως βγείς και πικραμένος γιατί πολύ πιθανόν να ξανά γυρίσει στον άντρα της, αν δεν επιθυμούσες θα είχες γλυτώσει από όλα αυτά. Το πρόβλημα δεν είναι η επιθυμία αλλά το τι αποδέχεσαι να επιθυμήσεις. Πολλά σκοτεινά πνεύματα βλέπουν τους ανθρώπους σαν ζώα, γιατί τα ζώα απλά ακολουθούν κάθε επιθυμία δεν σκέφτονται, έναν βρώμικο λογισμό ή μια επιθυμία να βάλεις και ο άνθρωπος απλά θα την ακολουθήσει. Όσο ο άνθρωπος κρατά μια επιθυμία αυτή η σκεπτομορφή δυναμώνει και όλο και δυναμώνει μέχρι που θα κάμψει την δύναμη της θέλησης του ανθρώπου και ο άνθρωπος θα το κάνει. Πολλά σκοτεινά πνεύματα απλά βάζουν ιδέες και μετά απλά παρακολουθούν δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο, όλα τα άλλα τα κάνει ο άνθρωπος.

 Αν επιθυμείς κάτι πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό,μαγικά στον αποκρυφισμό όπως τα παρουσιάζουν δεν γίνονται. Παροτρυνήσεις style απλά οραματίσου το ή ονειρέψου το και θα γίνει
δεν δουλεύει ή πραγματοποιειτε κάτι έτσι, ακόμα και στο ντοκιμαντέρ the secret αν δείτε τους ανθρώπους που επέτυχαν έκαναν καιρό ή ζούσαν για αυτό το σκοπό ή όνειρο,δεν έκατσαν ααα θα
σκεφτώ αυτό θα είμαι θετικός και θα γίνει. Θα φέρω για παράδειγμα δυο ιστορίες μια δίκη μου και ενός γνωστού.
      Ένας γνωστός μου είχε διαβάσει μια τεχνική και έτσι την εφάρμοσε και μετά από ένα χρόνο πέτυχε ενώ δεν το περίμενε. Αυτό που ήθελε ήταν ένας σύντροφος να είναι όμορφη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιοσυγκρασία, αυτό που έκανε ήταν να κάνει ένα κολάζ αξιοπρεπές στο photoshop φτιάχνοντας ένα σωματότυπο-κολάζ από διάφορες γυναίκες και το εκτύπωσε και έγραψε δίπλα συνοπτικά σε τρις σειρές τα χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας που θεωρούσε κατάλληλα για αυτόν. Μετά από περίπου από ένα χρόνο την συνάντησε και έκαναν μια σοβαρή σχέση αργότερα. Αυτό που έκανε μέσα σε αυτό το διάστημα είναι να οραματίζεται να χαζεύει να ταξιδεύει με το μυαλό του όταν βαριόταν ή όταν έκανε κάτι στον υπολογιστή του και έπρεπε να περιμένει, πολλές φορές απορροφιόνταν για ώρες. Ερωτεύτηκε και πόθησε και εξιδανίκευσε αυτή την εικόνα αυτό το πρόσωπο και έπαψε να ασχολείται με ερωτήματα όπως θα γίνει αλήθεια κάποτε; είναι εφικτό; κτλ απλά ερωτεύτηκε αυτή την ιδέα το αρχέτυπο αυτής της γυναίκας.  Όταν την συνάντησε δεν το συνειδητοποίησε ότι έμοιαζε αυτή η κοπέλα με την εικόνα που είχε φτιάξει.  Όταν το κατάλαβε μετά από κάποιες μέρες είχε σοκαριστεί. Απλά δημιούργησε μια σταθερή εικόνα και την εμπλούτιζε και την ενίσχυσε με πόθο επιθυμία και ότι είναι εφικτό να την βρεί και να είναι μαζί.
     Όταν σχολούσα από το δημοτικό πήγαινα και έβλεπα στην τηλεόραση στο ΕΡΤ1(από όσο θυμάμαι) παιδικά όταν κάποτε είχε και κάποια μικρή αξία η τηλεόραση μετά από αυτά έβλεπα και μια σειρά με μια αγγλίδα; Αμερικανίδα; δεν ξέρω ακριβώς η οποία έκανε ταξίδια όλο το κόσμο και ζούσε με ντόπιους έλεγε για τα έθιμα τους τα φαγητά τους κτλ υπάρχουν πολλές πλέον που κάνουν τέτοιες εκπομπές. Με γοήτευε που μια όμορφη γυναίκα ταξίδευε όλο το κόσμο και τον περιέγραφε, και ήθελα κάποτε να την συναντήσω οπωσδήποτε και την σκεφτόμουν συχνά ή ακόμα και τα βράδια.
Μετά από 2 χρόνια που πήγαμε εκδρομή οικογενειακώς με group και μέσα στο πρόγραμμα ήταν να περάσουμε και από ένα μοναστήρι σε ένα χωριό της Κρήτης. Εκεί είχε και άλλο κόσμο και σε μια στιγμή την είδα!, και είχα παγώσει και κοκκινίσει, είναι δυνατόν; έλεγα από μέσα μου. Μετά από μια στιγμή χάθηκε πήγε κάπου μακρυά μετά από 30 λεπτά ήταν από πίσω μου και γύρισα ασυναίσθητα και την είδα, μου μίλησε τρις φορές αγγλικά, με χαιρέτησε από μόνη της, παγωμένος δεν ήξερα πως να αντιδράσω δεν ήξερα αγγλικά, τα μόνα που
ήξερα ήταν yes και no,παρ όλα αυτά επέμενε να μου μιλήσει μέχρι και η μητέρα μου αναρωτιόνταν γιατί επέμενε να σου μιλήσει αυτή η γυναίκα. Όλο αυτό ακούγεται σαν μια απλή ιστοριούλα, αν το δούμε συγκυριακά δεν είναι τυχαίο, κινήθηκαν πολλά νήματα.Δυο διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικές χώρες να συναντηθούν δυο φορές επειδή κάποιος είχε επιθυμία δεν είναι τύχη. Και συν αυτό επέμενε μια 28χρονη να μιλήσει με με έναν ξένο σπυριάρη 10χρόνο που δεν ήξερε την γλώσσα της. Υπάρχουν και άλλες ιστορίες ίσως κάποτε γραφτεί κάποιο βιβλίο που θα είναι άπλα λεπτομερείς αληθινές που να κινητοποιούν την αδύναμη ιδιοσυγκρασία.
     Όταν κάποιος σκέφτεται κάτι συνέχεια για κάποιον αυτόν τον υποψήφιο άνθρωπο τείνει να του ασκήσει μια άλφα επιρροή. Π,χ, Όταν ένας άνδρας αρχίζει και σκέφτεται ότι η γυναικά του τον απατά σιγά σιγά γίνεται εμμονή ώσπου τον κυριεύει ενώ ταυτόχρονα τείνει να επηρεάσει την γυναίκα του να γίνει πιο δεκτική σε μια απιστία, ή να προκαλέσει ιδανικές συνθήκες ή συγκυρίες για μια απιστία, βλέπουμε πως όλα ξεκίνησαν από μια σκέψη που κράτησε και φώλιασε. Είναι διαφορετικό κάποιος να νομίζει ή φοβάται κάτι για κάποιες μέρες και διαφορετικό για μήνες ή χρόνια. Η σκέψη φέρνει ιδέες και οι ιδέες φαντασιώσεις οραματισμούς. και τα συναισθήματα ενδυναμώνουν όλο αυτό και στο τέλος έχει ένα συννεφάκι μια συμπυκνωμένη ενέργεια με όλο το περιεχόμενο που είχε φοβίες κτλ το οποίο θα εκφορτίστει. Στο μεταφυσικό παρασκήνιο η φοβία της απιστίας είναι η αρνητική όψη της επιθυμίας η οποία φώλιασε μέσα του μεγάλωσε και έγινε εμμονή ή πίστη, και αυτός έχει δημιουργήσει ένα αιθερικό κιβώτιο έτοιμο να εκφορτιστεί με σκοπό να γίνει η απιστία ή αν όχι κάτι προς τα εκεί να συμβεί, έστω να μπεί η ιδέα και η επιθυμία στην γυναίκα του. Δεν είναι σίγουρο ότι η απιστία θα γίνει πραγματικότητα, σίγουρα όμως μια ώθηση έγινε προς αυτή την πραγματοποίηση. Η άμυνα του άλλου συντρόφου άλλα και του κάθε ανθρώπου είναι μια να μάθει να είναι κύριος του εαυτού του και να ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει και να μην επιτρέπει να επηρεάζεται από την κάθε νοητική μεταβολή. Να μην είναι έρμαιο της κάθε όρεξης, επιθυμίας ή ιδέας. Το ροζ συννεφάκι είναι μια σκεπτομορφή αγνής αγάπης περίπου 2-3 εκατοστά η άλλη είναι το ίδιο αλλά μολυσμένη με συναισθήματα φοβίας και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Η στάση πνεύματος! ΘΕΛΗΣΗ, ΠΟΘΟΣ, ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ. 
ΘΕΛΗΣΗ :Η θέληση δημιουργεί επιθυμιομορφές ένα είδος αιθέριου σβόλου μικρό σαν σφαίρα στο μέγεθος αλλά ισχυρό σαν σφαίρα αλλά αποδυναμώνεται ή γίνεται ανίκανο με την δυσπιστία(αρνητική πίστη). Πόσες φορές θέλαμε κάτι και μετά από λίγο το συναντήσαμε ή βρήκαμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε έντονα θέλω ή αν έχουμε αποκαρδιωνόμαστε με τις συνθήκες της σκληρής πραγματικότητας και τα παρατάμε. Πρέπει να βάζουμε σαν προτεραιότητα τα μικρά μας θέλω να πάρουμε θάρρος και μετά να εστιασθούμε στα μεγάλα γιατί, έτσι θα τα καταφέρουμε ποιο γρήγορα επειδή θα ξέρουμε πως να δουλεύουμε με το πνεύμα μας.
Όσο κρατάς τον πόθο ποθείς-γουστάρεις και όσο ποθείς έχεις θέληση και η θέληση σε κρατά με τέρμα τα γκάζια γίνεσαι μαγνήτης. Για αυτό έχε στόχους αυτά που ποθεί η καρδιά σου,και να αδιαφορείς για τις πιθανότητες.
ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΥΡΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚYΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ αλλά να μην κάθεσαι και με σταυρωμένα χέρια όταν σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να εργάζεσαι να μην στρογγυλοκάθεσαι δεν έχεις τέτοιες επιλογές, κράτα αυτή την ενέργεια της θέλησης του θέλω σου του πόθου σου και μην την σκορπάς με άσκοπες φαντασιώσεις και συζητήσεις. Αν π,χ, έχεις όνειρο ένα πτυχίο και είσαι στο δρόμο και ταξιδεύει το μυαλό σου σε άσχετα θέματα σταμάτα και βάζε το μυαλό σου να ταξιδεύει ότι έχεις το πτυχίο, ο νου σου θα δημιουργήσει σκεπτομορφές για το σκοπό αυτό, όταν εσύ το κάνεις σύστημα σιγά σιγά ενώνονται γιατί είναι όμοιες και γίνονται μία ισχυρή, και έχεις έναν αόρατο σύμμαχο, ο οποίος μπορεί να αποδώσει όσο σου αναλογεί βάση των σκέψεων σου και του θέλω σου. MHN επιτρέπεις στο μυαλό σου να κάνει άσχετες σκέψεις όταν σκέπτεσαι το στόχο σου, οι ίδιες σου οι σκεπτομορφές γίνονται αδύναμες καθώς αποθηκεύεται μέσα σε αυτές και οι άσχετες σκέψεις.
        Υπάρχουν άνθρωποι με πολλές ικανότητες και εφόδια και όμως πολλοί από αυτούς τίποτα δεν καταφέρνουν και έχουμε ανθρώπους που από το τίποτα δημιουργούν και καταφέρνουν πράματα, αυτό γιατί έχουν θέληση!και μάλιστα σταθερή! και πάνω από όλα ξέρουν τι θέλουν!
Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει ισχυρή θέληση αλλά να μην ξέρει πραγματικά τι θέλει. π,χ, σε ερωτήσεις πόσα χρήματα είναι αρκετά για εσένα; ή τι ζητάς από μια γυναίκα; ενώ μπορεί να δοθεί  απάντηση εύκολα σε αυτά τα ερωτήματα, υπάρχει τεράστια δυσκολία μέσα στον άνθρωπο όταν του πεις βάλε τα αυτά στόχο και παρακολούθησε πόσο τα θες, θα παρατηρηθεί ότι έχει μέσα του ανακρίβειες .Θα δει λίγο πιο μετά ότι δεν τα θέλει ακριβός έτσι αλλά κάπως αλλιώς, και μετά ξανά κάπως αλλιώς. Δεν είναι σίγουρος πως ακριβώς τα θέλει αυτά που θέλει. Πρέπει να εξακριβώσει και κατασταλάξει ακριβώς αυτά που θέλει, για να μένει σταθερός και να τα αποκτήσει. Αλλιώς έχει διχασμένες αιθερικές σφαίρες, το ψυχικό του υλικό συσσωρεύει ακριβώς αυτή την ασάφεια και όχι μόνο οι σκεπτομορφές του δεν θα του φέρνουν καρπούς αλλά ταυτόχρονα γίνεται και ο ίδιος πιο μπερδεμένος. Οπότε πρώτα πρέπει να βρει και να κατασταλάξει ο άνθρωπος μέσα του μιλώντας στον εαυτό του και σκέφτοντας καθαρά και ύστερα να βάλει στόχους ότι και αν είναι αυτοί. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για αυτόν που θέλει, αν δούμε τους επιστήμονες τι εμπόδια και χλευασμό είχαν θα παίρναμε μεγάλο θάρρος. Επίσης κάλο είναι να μη λέμε τους στόχους μας στους άλλους, λίγοι θα χαρούν με την χαρά σου και τους στόχους σου, δεν χρειάζεται στην νοητική σου σφαίρα και στο αυρικό σου πεδίο  να έχεις τις σκεπτομορφές του καθενός που αφορούν τους στόχους σου. Αν κάποιος δεν γίνεται να είναι βοηθός να συνδράμει στο στόχο σου ας μη το ξέρει.
 Τώρα, όσο για την θέληση, ο κόσμος έχει θέληση αλλά είναι στιγμιαία μετά αποθαρρύνονται αποσπούνται απογοητεύονται και έτσι δεν θέλουν να θέλουν και ας θέλουν, έτσι έχουν μια ανικανοποίητη ζωή. Αυτό που χρειάζεται είναι δυνατή και σταθερή θέληση αυτό απαιτεί αδιαφορία προς κάθε τι εναντίον του στόχου σου και εξάσκηση στην θέληση,για αυτό υπάρχουν δυο απλές βασικές ασκήσεις.
    1)Αν κάποιος πήρε μια απόφαση ή είναι να κάνει μια δουλειά να την κάνει, ποτέ να μην την αναβάλει όσο και αν βαριέται ή υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Με κάθε αναβολή ακόμα και για ασήμαντα πράματα όπως ένα τηλεφώνημα ή ψώνια η θέληση αποδυναμώνεται στον χαρακτήρα του ανθρώπου. Η άσκηση είναι απλή, πότε δεν θα αναβάλει είτε είναι διάβασμα ή ακόμα και ταξίδι,αν είναι κάτι που πρέπει να κάνει ή ειδικά αν το προγραμμάτησε να το κάνει! Ακόμα και αν είναι να ξυπνήσει στις 8 να σηκωθεί στις 8 και όχι στις 8 και 10 το πρωί.
  2)Να μην ικανοποιεί την κάθε επιθυμία αλλά με την θέληση του να ελέγχει τις επιλογές και πράξεις του. Π,χ, κάνει δίαιτα κάποιος και του προσφέρουν γλυκά και του λένε έλα μωρέ μια μπουκιά, μόνο μια μπουκιά αυτό του αποδυναμώνει την θέληση του χαρακτήρα του. Το όχι πρέπει να είναι όχι ούτε χιλιοστό υποχώρησης άσχετος των πιέσεων αλλά και να μην αντιδρά άσχημα. Ή αν είναι να ξεκινήσει δίαιτα όχι από αύριο αλλά από σήμερα, ποτέ να μην υπάρχει αναβολή.
Η ανάπτυξη της θέλησης είναι πολύ δύσκολο γιατί θέλει υπομονή επίμονη και χρόνο, αλλά έχοντας σαν τρόπο ζωής αυτές τις δυο αρχές περί θέλησης μέσα σε λίγους μήνες σοβαρής προσπάθειας θα δει μεγάλες αλλαγές στον χαρακτήρα του και σε μερικά χρόνια θα είναι η νύχτα με την μέρα.
Αν δεν έχεις μια σταθερή και γερή θέληση για κάτι ΜΗΝ περιμένεις μεγάλους στόχους μεγάλες αλλαγές και μεγάλα αποτελέσματα ΟΤΙ τεχνικές ή απόκρυφα πράματα μάθεις. Η θέληση είναι ισχύ για αυτό ας συνοδεύετε από σοφία. Απαιτητέ χαρακτήρας και διάκριση υπάρχουν στιγμές που θέλουμε λάθος πράματα, ο σωστός ο πραγματικός μάγος(επιστήμονας του πνεύματος) έχει χαρακτήρα και διάκριση(διακρίνει) αυτό είναι το τιμόνι του,αλλιώς είναι αυτοκίνητο  δίχως καλό τιμόνι.
   Οι σημερινοί άνθρωποι είναι πολύ μπερδεμένοι οι σκέψεις τους φάσκουν και αντιφάσκουν. Παλιότερα οι άνθρωποι ήξεραν τι ήθελαν ζούσαν για μερικούς σκοπούς τίποτα δεν τους μπέρδευε, σε αντίθεση με τους σημερινούς ανθρώπους. Πρέπει να αποτραβηχτούν από τα διάφορα δελεαστικά πράματα της ζωής και να εστιασθούν μέσα τους, τι είναι αυτό που θέλουν. Ύστερα να κρατήσουν το θέλω τους να το οραματίζονται να λένε με λαχτάρα έχω νικήσει να βιώνουν την κατοχή του στόχου, τότε αποθηκεύεται στο υποσυνείδητο και αυτό ύστερα σε καθοδηγεί και σε αναζωπυρώνει ως χαρακτήρα. Σε ατσαλώνει ως χαρακτήρα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,αλλιώς όλα αυτά που διαβάζεις θα είναι γλυκές αερολογίες. Τι να κάνει ένας άνθρωπος; Να κάνει αυτές τις δύο ασκήσεις αρχές που αναφέρθηκαν λίγες γραμμές πιο πάνω για να δυναμώσει η θέληση και να είναι σταθερή στα δύσκολα και κάθε μέρα κάθε 2-3 ώρες να λέει θετικά και κινητοποιητικά λόγια και να οραματίζεται ότι ζει τα αποτελέσματα της νίκης, το υποσυνείδητο τα αποθηκεύει ως εντολές όταν κάτι επαναλαμβάνεται συνέχεια.
    Να επιπροσθέσω και ένα θέμα για τους γονείς, όταν σε ένα νήπιο λένε οι γονείς δώσε ένα φιλάκι στην γιαγιά ή στο παππού γιατί στεναχωριέται. Το παιδάκι πολύ πιθανόν να μη το θέλει αυτό αλλά το κάνει, αν αυτό γίνεται σύστημα όταν θα μεγαλώσει το παιδί θα είναι ένας άνθρωπος που η θέληση του εύκολα θα υποκύπτει. Μπορεί να είναι μια γυναίκα που ενώ δεν θέλει κάποια πράγματα όταν θα τις τα λένε ή θα την πιέζουν θα τα κάνει ενώ κανονικά δεν τα θέλει. Θα είναι μια γυναίκα που θα ενδίδει πιο εύκολα ή ένας άντρας που θα παρεκτρέπεται εύκολα σε προτροπές. Θέλω να πω πως η καλλιέργεια της θέλησης σε έναν άνθρωπο αποκτά βάσεις από την παιδική ηλικία. Ο γονέας καλό είναι να αναζητήσει βιβλία για το πως να κινείτε για να καλλιεργήσει μια ισχυρή προσωπικότητα και ας μην επιτρέπει τα ψυχολογικά παιχνιδάκια του τύπου, δώσε φιλάκι δώσε αγκαλίτσες κτλ η απάντηση στα παιδιά να είναι μόνο αν θέλεις αν δεν θέλεις δεν θα το κάνεις, και οι συγγενείς ας μη προσποιούνται τους λυπημένους και να παίζουν θεατράκια. Αν θέλουν φιλάκια ας τα δίνουν μεταξύ τους. Το φιλί είναι επίσης και ένδειξη εμπιστοσύνης, και για το παιδί ο πρώτος άνθρωπος εμπιστοσύνης είναι η μάνα.
 ΠΟΘΟΣ
Όταν ποθούμε κάτι θέλουμε δεν θέλουμε το σκεφτόμαστε το οραματιζόμαστε, το ελκύουμε το προκαλούμε. Ο πόθος είναι επιθυμία είναι έλξη είναι είδος πείνας, το πνεύμα μας κάνει σαν ερωτευμένο για αυτό τον πόθο, και ηθελημένα ή αθέλητα δημιουργούμε με την επιθυμία μας αιθέριους σβόλους που δρουν σαν υπηρέτες, πνεύματα έτοιμα και ικανά να ασκήσουν κάθε είδος επιρροή στο κάθε τι αρκεί να το αποκτηθεί. Το κατά πόσο αυτές οι επιρροές θα είναι καλές ή κακές εξαρτάτε καθαρά από το ποιόν του ανθρώπου. Από την στιγμή που ποθεί κάποιος κάτι 50% το έχει είδη, η ύπαρξη του είναι σαν ένα κομμάτι ουράνιο που εκπέμπει ραδιενέργεια είναι καυλωμένο το πνεύμα του,δεν είναι κακιά λέξη σημαίνει η ακράταγη επιθυμία και είναι η καλύτερη λέξη για να αντικατροπτιθεί η έννοια του πόθου. Ο πόθος είναι ευλογία και κατάρα, αν κάποιος έχει πνευματικούς πόθους θα του ανοίγονται σιγά σιγά απίστευτα πράματα στην ζωή του που θα του πολλαπλασιάζουν την χαρά, αν έχει πόθους προσφοράς και καλών στόχων θα τα καταφέρει και θα είναι χαρούμενος ιδίως όσο τα καταφέρνει. Αν ποθεί μια γυναικά που αυτή αδιαφορεί για αυτόν,αν ποθεί πράματα άλλου, αν ποθεί το κακό κάποιου, ανεξαρτήτως τι θα καταφέρει ή όχι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει δυστυχισμένος δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να μην κατέληξε δυστυχής έτσι.
    Ο νους τείνει να έλκει στην ζωή μας αυτά που ποθούμε και όχι τόσο αυτά που ΔΕΝ ποθούμε αλλιώς ο νους θα ήταν εμπόδιο στα θέλω μας. Πρέπει ο άνθρωπος να κάνει έλεγχο στον εαυτό του, είναι καλό αυτό που ποθώ; αν είναι κακό σταμάτα να το ποθείς εστιάσου σε άλλους πόθους αντικατέστησε τους πόθους και αυτοί οι άλλοι με την σταθερή προσπάθεια θα αναζωπυρωθούν.
    Πρέπει να σταματήσει να αμφιβάλει ο άνθρωπος ααα αυτό δεν γίνεται,δεν μπορώ,είναι απίθανο, αυτά είναι χαρακίρι για το πνεύμα, το μυαλό της ψυχής ξέρει ότι όλα τα μπορεί όλα μπορεί να τα πετύχει και να τα γευτεί αλλά το εμποτισμένο υποσυνείδητο που έχει ακούσει άπειρες φόρες όλα αυτά τα "δεν γίνεται" και "δεν μπορείς" σαμποτάρουν την προσωπικότητα να δράσει με νοητικούς τρόπους που να αποκτά αυτά που θέλει. Για αυτό θα πρέπει να πάψει να υπολογίζει τις πιθανότητες και να ψάχνεται για ερεθίσματα ιδέες εικόνες φαντασίες σενάρια στόχους τότε το πνεύμα του θα πυροδοτηθεί με πόθους και θα τα βάζει στόχο μόλις τα κρατήσει και τα θεωρήσει πολύ πιθανά θα τα ποθεί και θα τα θελήσει και θα τα πιστεύει ως εφικτά! Είναι θέμα χρόνου και συμπεριφοράς(να μην τα περιμένει όλα ουρανοκατέβατα) να τα καταφέρει. Με αυτή την στάση συμπεριφοράς έχω δει σε εμένα αλλά και άλλους ανθρώπους με ίδια στάση πνεύματος να καταφέρνουμε στόχους που ήταν απίθανοι(για την λογική) βάση πιθανοτήτων. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΚΥΡΤΏΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΎΡΙΕΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.
   Να σημειωθεί πως ο πόθος πρέπει να συνδυάζεται με την υπομονή αλλιώς έρχεται σύγχυση και απογοήτευση., η πλειοψηφία των ανθρώπων εύχονται θετικά αλλά προσδοκούν αρνητικά, σπάνια πετυχαίνουν αυτό που κυνηγάνε γιατί στηρίζονται σε πιθανότητες δεν αφήνουν αμολημένο το πνεύμα. Το ορθό είναι να ποθείς και να μην αυξομειώνεται ο πόθος από ένα χρονοδιάγραμμα ή κάποιες αποδείξεις ή ενδείξεις του κόσμου ή της τσέπης ,να γίνεσαι άχρονος και χαλαρός, ναι να θέτεις χρόνο αλλά να μην κάμπτεται η ένταση του πόθου. Με τον καιρό έρχεται η εμπειρία πως να το χειρίζεται κάποιος αυτό. Π,χ, γνώρισα μια 62 χρονών και μου έλεγε ήμουν μονή 20 χρόνια και με πονούσε η μοναξιά και έλεγα τα τελευταία χρόνια θα ήθελα έναν άνθρωπο δεν μου αξίζει να το περνώ αυτό, μετά από 2 χρόνια γνώρισα έναν άνθρωπο που με αγαπά και ας είμαι γριά. Είναι πιο όμορφος και καλός από ότι το φανταζόμουν και είμαστε μαζί 5 χρόνια και συνεχίζουμε. Κάθε μέρα το σκεφτόμουν επειδή το ποθούσα ήμουν μόνη στο σπίτι και οραματιζόμουν σαν παιδί ότι μπαίνει σπίτι ότι μιλάμε ότι γελάμε με θεωρούσα τρελή κάποιες φορές, αλλά ήξερα ότι τρελή δεν μπορεί να είμαι γιατί αυτά που κατάφερα στην ζωή μου μια τρελή δεν θα τα έκανε και κυρίως δεν με αντιμετωπίζουν σαν τρελή.
      Ποια η διαφορά σε σχέση με τις συνομήλικες της; απλά η στάση πνεύματος! Το βασικότερο όλων έδιωξε κάθε αμφιβολία, έλεγε και πίστευε ναι είναι πολύ εφικτό να με θέλει κάποιος και ας είμαι γρια και μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Η κοινή σημερινή λογική το τοποθετεί αυτό στο ράφι αδύνατα και απίθανα. Αυτή όμως αναζωπύρωσε τον πόθο της και αδιαφόρησε.
    Αν θες να καταφέρεις κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΆΛΛΕΙΣ, πρόσεξε στην ζωή σου πως αυτά που κατάφερες τα ποθούσες, δες με τι πόθο έπαιζες βιντεοπαιχνίδια ακατόρθωτα για εσένα και τα κατάφερνες στο τέλος ή τι διαβάσματα δύσκολα και τα κατάφερνες. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για να καταφέρνει ότι ποθεί, απλά δεν το έχει συνειδητοποιήσει.
    Κλείνοντας το θέμα πόθος, οι άνθρωποι που ποθούν το κακό που μισούν που ζηλεύουν άσχημα, τα αιθερικά τους ρευστά και σκεπτομορφές γίνονται σκουρόχρωμα και επιζήμια για τους άλλους ανθρώπους αλλά και την υγειά τους ακόμα και για τα συμβάντα τους τόσο στους άλλους όσο και στους ίδιους. Γιατί αυτά τα αιθερικά ρευστά αυτές οι σκεπτομορφές πάνε στους δημιουργούς τους, μόλις κάνουν αυτό που ήταν να κάνουν πάνε και το κάνουν στον ίδιο όχι από εκδίκηση απλά κάνουν αυτό που ξέρουν. Έτσι ακριβώς είναι και η κατάρα, μια αιθερική γκαζιά μια σφαίρα μια απότομη ισχυρή αναλαμπή που παραμένει ζωντανή. Έλεγε ο Nikola Tesla αν την ενέργεια του μίσους την μετατρέπαμε σε ηλεκτρισμό θα φωτίζαμε τον πλανήτη, και ο Tesla ήταν ένα πρόσωπο που γνώριζε την ισχύ του αιθέρα. Η σκεπτομορφή είναι αιθέρας συμπυκνωμένος που περιέχει τις πληροφορίες και προθέσεις του δημιουργού του.
ΠΙΣΤΗ
Το σύμπαν πέρα από υλική υπόσταση έχει και μια πνευματική όπως και ένα φυτό, απόδειξη αυτού είναι ότι το πνεύμα του ανθρώπου το επηρεάζει. Π,χ, στα κβαντικά πειράματα βλέπουν ότι η αντίληψη του ανθρώπου επηρεάζει τα υποσωματήδια. Το πνεύμα του ανθρώπου επηρεάζει την πνευματική υπόσταση του σύμπαντος και έτσι έχουμε την ανάλογη υλική εκδήλωση. To θαύμα αυτό είναι, είναι η πνευματική επιρροή πάνω στην ύλη, αυτό είναι και το επόμενο στάδιο της ανθρωπότητας, Η ύλη είναι συμπυκνωμένος αιθέρας σε κουτάκια-μόρια και άτομα. Ο αιθέρας είναι η χονδροειδή ύλη για τον πνευματικό κόσμο.Φαίνεται πως μια δύναμη της ψυχής που λέγεται η πίστη επηρεάζει εμάς και τον κόσμο μας τόσο που μπορεί να γίνονται ακόμα και θαύματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να πηγάζει πολύ πίστη από μέσα μας. Η πίστη αυξάνεται με τα κατορθώματα.
    Όλοι έχουμε μια περιορισμένη πίστη είναι ανόητο και επιζήμιο αυτό που κάνουν πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης που λένε στον κόσμο άμα το πιστεύεις θα γίνει, η φράση άμα το πιστεύεις στον  αδούλευτο άνθρωπο είναι σαν να λες σε ένα παιδάκι τα υλικά είναι στην κουζίνα τράβα φτιάξε ένα τιραμισού. Και τι να πει ένα βιβλίο; πέρα από το καλοφτιαγμένο μπλα μπλα; να δοθούν και κατευθυντήριες οδηγίες. Π,χ, Πρέπει ο υποψήφιος που θέλει να δυναμώσει την πίστη του πρέπει να έχει ένα πρόγραμμα βραχυπρόθεσμο με στόχους μικρούς και μετά μεγάλους αλλά να τους θεωρεί δύσκολους και να το παλεύει με την πίστη να μη μένει καθησυχασμένος ααα θα κάνω αυτή την τεχνική ή δουλειά και θα γίνει αυτό και αυτό, όχι έτσι δεν δυναμώνουμε στην πίστη μας γιατί δεν δουλεύετε η πίστη μας. Η πίστη μας δυναμώνει στο πεδίο των μαχών δηλαδή όταν βαδίζουμε χαμένοι αλλά μένουμε σταθεροί ότι θα φτάσουμε. Όλοι έχουμε πίστη ως ένα σημείο, από εκεί και πέρα θέλει δουλειά. Αλλιώς ο πόθος μας και ο στόχος μας δηλητηριάζονται από τις αμφιβολίες μας και τις δυσκολίες της ζωής έτσι προσπαθούμε άλλα δυσπιστούμε και σαμποτάρουμε πολλές φόρες τον εαυτό μας και τις προσπάθειες μας. Μια ιδέα για ένα πρόγραμμα της πίστης είναι: να έχει κάποιος δυο στόχους έναν με χρονική προθεσμία και έναν χωρίς, αυτοί οι στόχοι πρέπει να πιστεύει ο άλλος 60% ότι είναι εφικτοί αν τα καταφέρει να βάλει στόχους εφεκτικότητας 70%  και πάει λέγοντας ανεβάζοντας τον πήχη. Στην αρχή ας είναι οι στόχοι κάτι απλό, όπως μέχρι τέλος του μήνα να έχω βρει, δει ή συναντήσει κάτι που με ενδιαφέρει και είναι κάπως σπάνιο ή να έχω μαζέψει για αρχή αυτό το χρηματικό ποσό μέχρι τέλος του μήνα,το πόσο ας είναι πιστευτό 80% ότι μπορεί να αποκτηθεί.
     Ας κάνουμε ένα τεστάκι στη πίστη μας σε τι επίπεδα είμαστε. Πιστεύετε ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε δουλειά αν ζητήσετε ο μισθός σας να είναι 50 ευρό το μηνά; θα πείτε ναι. Πιστεύετε ότι εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε 10.000 ευρό; πιστεύετε ότι μπορείτε να θεραπευτείτε από ανίατη ασθένεια; πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνετε εφευρέτες; ή καλλιτέχνες σοβαροί; να δραπετεύσετε από φυλακή υψίστης ασφάλειας;η απάντηση είναι δύσκολο ως απίθανο για εσάς. Συνοψίζοντας αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε ότι έχουμε ανθρώπους να πιστεύουν στη απόκτηση κάποιου κατορθώματος ή πράγματος άλλα ΟΧΙ κατορθωτό από αυτούς. Πόσο μπροστά μπορεί να προχωρήσει ένας άνθρωπος με τόσο περιορισμένα πιστεύω;
    Κάποιος μπορεί να πει εγώ έχω είδη μεγάλους στόχους, τότε συνέχισε κράτα τους! Αυτός που έχει μικρούς στόχους ή πελώριους ή "απραγματοποίητους" στόχους πρέπει να ξέρει ότι πέρα από την πίστη υπάρχουν και άλλες κινητήριες δυνάμεις στον άνθρωπο όπως ο οραματισμός η θέληση η επιθυμία, όπου όταν τα βάλει μαζί να δουλέψουν δεν υπάρχουν όρια. Οι άλλες δυνάμεις όπως ο οραματισμός είναι ισχυρή και δεν την γνωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν την έχει δουλέψει και αυτός είναι ο σκοπός αυτού του εκτενούς άρθρου να μάθει τις δυνατότητες με τον οραματισμό. Ο άνθρωπος κατασκευάστηκε για να μπορέσει να κάνει τα πάντα δίχως όριο εξέλιξης και αυτό συντάραξε τους ουρανούς και αυτό θα συνταράξει και τον ίδιο όταν το συνειδητοποιήσει με τον καιρό.
ΥΠΟΜΟΝΗ
Υπομονή είναι ότι παραμένεις σταθερός πάνω σε κάτι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έναν στόχο μια επίτευξη τα έκαναν όλα τέλεια άλλα δεν είχαν επιμονή ή υπομονή και τα παράτησαν ενώ τα πήγαιναν καλά. Πολλοί άνθρωποι γεννήθηκαν ικανοί για μεγάλα πράματα απλά εγκαταλείπουν με την πρώτη απογοήτευση, Αυτοί που τα καταφέρνουν είναι γιατί έχουν μια αξία ένα ιδεώδη δεν είναι τόσο υλιστές, αν προσέξετε οι υλιστές απογοητεύονται εύκολα, όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι στην ιστορία αψηφούσαν την ύλη και επέμεναν, είτε σωτήρες ήρωες ή επιστήμονες.  Ο υλιστής δεν έχει υπομονή και επιμονή, αυτός που έχει ιδεώδη και τα κρατά έχει σταθερές επιθυμίες και τις αναπαριστά μέσα του συχνα τις σκέφτεται θέλει να γίνουν πραγματικότητα η ένταση της επιθυμίας του φέρνει τα πράματα υπέρ του όπως ένας ήρωας στις ταινίες όσο πάτο και αν φτάσει θα νικήσει.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΡΟΣ 2
Αυτές οι δύο ασκήσεις καθιστούν τον άνθρωπο ικανό να αποκτά κατά πολύ πιο γρήγορα αυτά που επιθυμεί αν έχει σωστή στάση πνεύματος, γίνονται οι νοητικές λειτουργίες πιο οξυμένες, και γίνεσαι κατά πολύ πιο ικανός στις ασκήσεις πραγμάτωσης που είναι στο τρίτο μέρος.
Ασκηση 1:Αυξηση μνημης φαντασίας παρατήρησης και συγκέντρωσης.
Διαλέγεις μια εικόνα και την κοιτάς και απομνημονεύεις κάθε λεπτομέρια αυτό για 5 λεπτά και δεν την ξανά κοιτάς ή να την σκέφτεσαι, την επόμενη μέρα αρχίζεις για 5 λεπτά όσο πιο νοερά και ζωντανά μπορείς να ανακαλείς κάθε λεπτομέρεια με κλειστά μάτια, και να ζωγραφίζεις-εμφανίζεις κάθε λεπτομέρεια  στο νου σου σαν να ζωγράφιζες-δημιουργούσες πίνακα ζωγραφικής. Μετά κοίτα την εικόνα και δες πόσο μέσα έπεσες και πόσο αστόχησες. Άμα τα πήγες τέλεια μετά ξεκίνα με άλλη εικόνα ή πιο περίπλοκη-περισύνθετη εικόνα. Μπορείς να κάνεις την άσκηση αυτή όχι για 5 λεπτά αλλά και για 10 λεπτά παρατήρηση και την επόμενη μέρα 10 λεπτά να ανακαλέσεις. Όχι παραπάνω κουράζει και δεν εξελίσσεσαι τόσο γοργά, αλλά μπορείς να το κάνεις αυτό όχι μόνο με μία εικόνα την μέρα αλλά και με παραπάνω αλλά ας μην είναι πάνω από 3 εικόνες. Αν νιώθεις κούραση σταμάτα και μετά από 30 λεπτά ή και παραπάνω ξεκίνα και με την επόμενη εικόνα.Και κάθε εικόνα που κάνεις την άσκηση να μην είσαι εξαντλημένος.Έχε ένα ξυπνητήρι ή ένα κινητό που να χτυπάει σε 5 ή 10 λεπτά όταν κάνεις την άσκηση. ΑΝ είσαι ερωτευμένος με αυτή την άσκηση μπορείς να το κάνεις και με 5-10 εικόνες αλλά αν σε κουράζει ψυχολογικά και νοητικά και σε δυσανασχετεί πολύ μην κάνεις ηρωισμούς, απλά κάνε την άσκηση με μια εικόνα για 5 λεπτά. Μετά από ένα μήνα ή και πιο νωρίς εφόσον έχεις παρατηρήσει πρόοδο μπορείς να επιλέξεις μεγάλες και περίπλοκες εικόνες. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις περίπλοκες εικόνες και στις αρχές αν το ποθείς πολύ, αλλά καλό είναι να είσαι πρώτα σε επίπεδο που να έχεις καταφέρει να απομνημονεύσεις και αναδιατυπώσεις με τον οραματισμό την επόμενη μέρα 3 εικόνες στο σύνολο με 0% απόκλιση,
Ποίο το όφελος; H μνήμη αυξάνεται π,χ, πράματα που δυσκολευόσουν να ανακαλέσεις τα ανακαλείς πολύ εύκολα αλλά και οπτικές λεπτομέρειες που δεν είχες καν κοιτάξει και είναι βαθιά αποθηκευμένες στο υποσυνείδητο σου θα μπορούν να ξεπηδούν σαν απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Επίσης δυναμώνει την φαντασία π,χ, μια ιδέα θα έχεις και θα παράγονται νοητικά πολύ νοερά σενάρια δυνατότητα που είναι ατροφική στον άνθρωπο στο παρόν στάδιο του, το όφελος; η έμπνευση και η δημιουργικότητα του γίνονται πολύ ισχυρές. Η παρατηρητικότητα οξύνεται πράματα που σου διέφευγαν κατά την οδήγηση ή χρήση υπολογιστή ή γενικά σε μια δουλεία θα σου εμφανίζονται μέσα στο νου σαν προτροπές ή νοητικές εικόνες. Αυξάνει την ικανότητα σου να είσαι εστιασμένος σταθερά σε μία εργασία. Να τονισθεί ότι κατά την άσκηση και στην παρατήρηση και στην ανάκληση είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται! όταν το μυαλό μας ταξιδεύει το ξανά συντονίζουμε στην άσκηση. Πρέπει να έχουμε 100% προσήλωση όταν κάνουμε αυτή την άσκηση.
Μερικές εικόνες ως δείγμα που να επιλέξετε, όσο πιο αριστερά κοιτάτε είναι για πιο αρχάριους, ενώ όσο πιο δεξιά κοιτάτε τόσο πιο περίπλοκες είναι. Πατήστε διάφορες λέξεις κλειδιά στο google κενό concept art ή paintings και θα βρείτε πολλές. ΑΝ δεν ανακαλείτε με επιτυχία 100% την εικόνα δεν θα πηγαίνετε στην επόμενη. Η πρώτη σειρά εικόνων είναι για τους αρχάριους μετά γίνεται περίπλοκο καθώς έχεις συνέχεια 100% σε λιγότερο από 4 μέρες. Και όταν γίνεις κορυφαίος και έχεις συνέχεια επιτυχίες πας στο πιο περίπλοκο που υπάρχει που είναι η τρίτη σειρά εικόνων,
                                                                                                               
Άσκηση 2: Αύξηση συγκέντρωσης και δύναμης του οραματισμού.
Αυτή η άσκηση ενδυναμώνει και ζωντανεύει τον οραματισμό και την ζωντάνια και την αληθοφάνεια των νοητικών εικόνων στο μυαλό  μας. Για 5 λεπτά με κλειστά τα μάτια οραματίσου ένα λουλούδι μπροστά σου κοντά στο πρόσωπο σου, χτίσε το πέταλο πέταλο κάθε μα κάθε λεπτομέρεια και μετά οραματίσου ότι γυρνάει ότι κουνιούνται τα πέταλα κατά την κίνηση που εσύ θες να κάνει το λουλούδι. Μετά μύρισε το νιώσε την αίσθηση της αφής αν σε ακούμπαγε ή χάιδευε ή ακόμα και της γεύσης. ΌΜΩΣ την ίδια στιγμή έχεις ένα στυλό μαρκαδοράκι στο χέρι σου που είναι συνεχώς πάνω σε ένα μπλόκ ζωγραφικής; τετράδιο; κόλα Α4; και κάθε φορά που αποσυντονίζεστε νοητικά έστω λίγο π,χ σας έρχονται άσχετες εικόνες και ιδέες θα τραβάτε γραμμή. Σκοπός είναι 5 λεπτά άσκησης χωρίς να έχετε τραβήξει ούτε μια γραμμή και να έχετε μεγάλη σταθερότητα και νοερότητα στην εικόνα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι λουλούδι μπορεί να είναι ότι αντικείμενο θέλετε.  Αν το έχετε ολοκληρώσει έχει χτιστεί το κάθε τι μετά κρατάτε εικόνα και ζείτε το δημιούργημα και με ΄τις αισθήσεις σας, μπορεί να είναι ένας πάγος, έχετε το μπροστά στο πρόσωπο σας και νιώστε την κρυάδα. Αν φτάσει τα 5 λεπτά με 0 απόκλισης τότε να κάνει την άσκηση για 7 λεπτά και μόλις κάνει 0 αποκλίσης να ανεβάζει τον χρόνο της άσκησης κατά ένα λεπτό.
Ποιο το όφελος; Με την άσκηση αυτή αυτό που φτιάχνεται στο μυαλό σας δεν είναι μόνο στο μυαλό σας αλλά και στην πραγματικότητα. Η ύλη είναι εγκλωβισμένη ενέργεια και η ενέργεια απελευθερωμένη ενέργεια. Όλη η ύλη είναι "κούφια" είναι γεμάτη αιθερική ύλη η οποία είναι και ενέργεια και ύλη όπως ο καυτός ατμός, η αιθερική ύλη υπάρχει παντού και ο άνθρωπος την συρρικνώνει με την σκέψη του και τον οραματισμό. Με αυτή την άσκηση ο άνθρωπος κάνει δύο πράματα. Δυναμώνει τον οραματισμό την δυνατότητα να συμπυκνώνει πιο δυνατά και καθαρά την αιθερική ύλη και μαθαίνει να έχει και συγκέντρωση. Το αντικείμενο που οραματίζεται είναι αληθινό στην 4 υπόσταση του χώρου αλλά γρήγορα διαλύετε, αν συνεχίσει κάποιος να έχει αυτό το αντικείμενο για εξάσκηση σιγά σιγά παύει να διαλύετε.Ύστερα από 5-6 μήνες τουλάχιστον 30 λεπτής καθημερινής άσκησης χωρίς αποκλίσεις μπορεί να το κάνει απτό-εμφανές αμυδρά σαν φαντασματάκι θα φανεί αλλά αν δουλεύουν πολλοί ταυτόχρονα μπορεί να γίνει απτό σαν αληθινό αντικείμενο. Οι σκοτεινοί θιβετιανοί είναι ίσως οι πιο τέλεια εκπαιδευμένοι σε αυτά και μπορούν σε λίγες βδομάδες να προκαλέσουν θανάτους ασθένειες αλλαγή καιρού ακόμα και ανάπτυξη ικανοτήτων σε κάποιον επηρεάζοντας φορτίζοντας με πολύ ενέργεια τα τσάκρα(τ' άκρα) του σώματος. Δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να οραματίζονται. Αυτή η άσκηση αποσκοπεί να κάνει τον άνθρωπο να είναι ικανός για οραματισμούς και διαλογισμούς. Θα διαλογίζεται κάποιος σε κάποιο τσάκρα του ή κάποια του εργασία.. και θα παράγει πολύ πιο παραπάνω ισχύ από ότι πριν καθώς και συγκέντρωση.
Συνοψίζοντας: Πρέπει να γράφεται και να σημειώνεται την πρόοδο σας και οι ασκήσεις να γίνονται κάθε μέρα, αλλιώς οι αποδόσεις και η πρόοδος πέφτει. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ούτε μέρα να μην παραλείπεται αλλιώς χάνετε η μισή πρόοδος των προηγούμενων ημερών, για μια μέρα. Μέτα από 1-3 μήνες σοβαρής καθημερινής ενασχόλησης και με τις δύο ασκήσεις θα παρατηρήσει ο ασκούμενος την δύναμη και την αξία του οραματισμού. Θα είναι ικανός! για αποτελέσματα όταν θα κάνει ασκήσεις επίτευξης(αναφέρονται στο 3 μέρος) για να καταφέρει ή αποκτήσει κάτι.O άνθρωπος έχει πολύ μεγάλη ισχύ απλά είναι διάσπαρτος ο νους ανεκπαίδευτος σαν αγρίμι που γυρνοβολάει από εδώ και από εκεί σε φαντασιώσεις. Οι βουδιστές λένε πυθικό τον νου, επειδή όλο πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο. Όταν πάψει ο νους να δουλεύει συνέχεια αποσυντονισμένα, θα δει σιγά σιγά πόσο ισχύ έχει ο νους και κυρίως ο οραματισμός.
*Να γράφεται τις αποδόσεις σας, σήμερα έκανα 9 αποκλείσεις εχθές έκανα 10, προχθές 3, Μια καλή ιδέα είναι να έχετε μια κόλα Α4 να γράψετε τον μήνα κάθετα τις μέρες και με ένα σχετικό δικό σας σύμβολο την άσκηση σας για να τις ξεχωρίζεται, με μαύρο στυλό τον αριθμό των λεπτών και με κόκκινο τον αριθμό των αποκλίσεων σας. Να έχετε και ένα ντοσιέ με ζελατίνες και σε κάθε ζελατίνα να βάζετε και την σελίδα με τον μήνα που κάνατε ασκήσεις, ώστε μετά από μήνες να ξέρετε τι ασκήσεις κάνατε πόσο κάνατε για να μην απογοητεύεστε και λέτε στον εαυτό σας ααα δεν είδα πρόοδο σιγά την πρόοδο, δεν είδες πρόοδο γιατί δεν έκανες καθημερινά τις ασκήσεις σου, απόδειξη;; δες τα τις σελίδες Α4 που κατέγραφες τις ασκήσεις σου. Όση δύναμη ή ταχύτητα ή όπλα και αν έχει κάποιος αν δεν έχει ισχυρό νου,φαντασία, συγκέντρωση πολλές φορές θα δει τον εαυτό του σε μειονεκτική θέση από τις περιστάσεις.
    Οι Έλληνες στην αρχαιότητα όλη τους η ζωή ήταν σε μια συνεχές προετοιμασία(εξασκούνταν σώμα και πνεύμα) για πόλεμο για αυτό και δεν έχαναν,αλλά δεν ξέχναγαν και να ζουν να διασκεδάζουν. Προετοιμάζονταν για πόλεμο από την αρχή της ζωής τους, έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς να εξασκούμαστε συχνά ώστε στις μάχες της ζωής να βγαίνουμε νικητές, Ότι στόχο και αν έχει κάποιος είναι σε πόλεμο γιατί έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια ένα από αυτά είναι ο εαυτός του οι αδυναμίες του. Τα όπλα του ανθρώπου είναι η καθημερινή ή συχνή εξάσκηση και αν τα παρατήσει να ξανά ξεκινήσει, πέφτεις; σηκώνεσαι και ξανά. Αν δεν εξασκείς τον εαυτό σου θα σε προδώσει στην πρώτη δυσκολία επειδή είναι αδούλευτος δεν είναι έτοιμος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μέρος 3
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ.
Eίναι ασκήσεις οραματισμού διαφορετικές διαλέγεις ποιες ή ποια σε βολεύει, δεν χρειάζεται να τις κάνεις όλες, είναι όλες το ίδιο στο αποτέλεσμα απλά διαλέγεις την πιο βολική και ευχάριστη. H πιο αποδοτική είναι αυτή που θα σε κάνει να είσαι πιο συγκεντρωμένος, το καλύτερο αποτέλεσμα το φέρνει η άσκηση που σου αρέσει και μπορείς να αποδίδεις πιο ζωντανό οραματισμό. Άλλοι μπορούν με ανοιχτά μάτια τότε καλή επιλογή είναι η τηλεόραση, άλλοι μπορούν και τους αρέσει να δουλεύουν κάνοντας κινήσεις τότε καλή άσκηση για αυτούς είναι οι σφαίρες. Αναλύθηκε πιο πάνω η στάση του πνεύματος για την πίστη την θέληση την επίμονη και την επιθυμία, έχει καθοριστική σημασία η στάση πνεύματος μας, μπορεί να έχουμε αρνητική στάση πνεύματος και οι πρακτικές μας να είναι τελείες και να έχουμε μηδενικό αποτέλεσμα ή διαφορετικό. Όλοι εστιάζονται σε πρακτικές δίχως να γνωρίζουν τι στάση πνεύματος πρέπει να έχουν.
    Ίσως μερικοί προβληματιστούν για τις παρακάτω ασκήσεις και πληροφορίες γιατί τέτοιες πρακτικές πληροφορίες να δίνονται έτσι ελεύθερα; μήπως είναι βλαβερό και επικίνδυνο; μήπως κρύβεται κάποιος σκοτεινός σκοπός; Λοιπόν βλαβερό και επικίνδυνο μπορεί να γίνει και ένα μυτερό μολυβί,  γιατί να μην μάθει την δύναμη του οραματισμού ο άνθρωπος την στιγμή που είδη χρησιμοποιεί αυτή την δύναμη με τις εκατοντάδες νοερές σκέψεις και εικόνες που κάνει καθημερινός. Άπλα τώρα θα τις κάνει με συγκέντρωση και τεχνική, με τον καιρό και τις παρατηρήσεις θα καταλάβει το δυναμικό του και θα εστιασθεί στο να επιλύσει άλυτα προβλήματα για αυτόν και να πιστέψει και προσπαθεί για τεράστιους στόχους για αυτόν. Είναι σαν να λέμε,ο ξυλοκόπος που βολοδέρνει από εδώ και από εκεί στο δάσος γιατί να μη μάθει και την πολεμική τέχνη του τσεκουριού να προστατεύεται στο δάσος; Μόλις μάθει να προστατεύεται θα έχει παραπάνω αυτοπεποίθηση στην ζωή του και θα προχωρήσει πιο βαθιά στο δάσος. Υπάρχουν και οι κακοί άνθρωποι  που θα χρησιμοποιήσουν και το μολύβι ακόμα και το μαξιλάρι για να κάνουν κακό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταργήσουμε και κρύβουμε μολύβια και μαξιλάρια αλλά θα κρύψουμε αυτά που είναι ισχυρά σαν όπλα. Αυτοί οι κακοί αξίζουν παραμερισμό και η ζωή θα τους φέρει τους καρπούς των πράξεων τους. Αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό χρησιμοποιώντας τις παρακάτω τεχνικές ας έχουν υπόψιν ότι αυτές οι ασκήσεις δεν είναι για κακό
    1)υπάρχουν τεχνικές αποκλείστηκα για σκοτεινούς σκοπούς π,χ, να δημιουργήσεις σφάκτες, προβλήματα υγείας ακόμα και ατυχήματα παντός τύπου και είδους, στην ουσία δημιουργείς με συγκεκριμένες νοητικές ασκήσεις αιθερικά ρευστά και τα στέλνεις π,χ, στα ζωτικά όργανα του άλλου.
    2)αυτό που φτιάχνουν επιστρέφει σε αυτούς γιατί θέλει να ζήσει όπως θέλουν να ζήσουν και τα μικρόβια(που είναι ασήμαντη ζωή) και κάνει αυτό ακριβός που φτιάχτηκε γιατί ξέρει μόνο αυτό άλλα και ακόμα και αν το διαλύσουν θα τους φέρει η ζωή τον λογαριασμό ο οποίος είναι πάντα πιο ακριβός! Π,χ, αν κάποιος σκοτώσει έμμεσα ή άμεσα μια μητέρα δεν είναι μόνο ο φόνος, είναι και η δυστυχία του παιδιού του συζύγου συγγενών κτλ δηλαδή παίρνει και ένα ποσοστό τιμωρίας ας πούμε και από τον κάθε ένα που πόνεσε για τον φόνο αυτής της γυναίκας, είναι σαν δικτυακό marketing παίρνεις και ένα ποσοστό από όλους τους πελάτες. Γενικά οι πράξεις μας  είναι σαν πύραυλος δεν κάνει ζημιά μόνο εκεί που πέφτει αλλά και τριγύρω. Δημιουργείται και ένα ερώτημα γιατί να μην κάνουμε κακό σε έναν πολύ κακό άνθρωπο για να σταματήσει το κακό που κάνει;  ας ζητήσει καθοδήγηση από τον Θεό, ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση, ας ξέρει κάποιος πως αυτός που αναλαμβάνει την εκδίκηση του θύτη του μειώνει και μεγάλο μέρος από την τιμωρία που θα του έφερνε η ζωή γιατί το μισθό τον έδωσε ο εκδικητής με την εκδίκηση του. Και ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι για σκότωμα αλλά δεν είναι δική μας δουλεία και ας είναι η στάση μας όπως είναι με τους καρχαρίες, απλά τους αποφεύγουμε.

1 Άσκηση, ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ
ΘΕΩΡΕΙΑ:Η πεντάλφα είναι ένα σύμβολο που είχαν έξω από τις σχολές τους οι Έλληνες στην αρχαιότητα. H πεντάλφα σε γενικές γραμμές είναι άπλα συμβολισμός κοσμικής τάξης ισορροπίας και σύστασης. Λέγοντας σύστασης εννοούμε αυτού του κόσμου, Αν τον κόσμο τον κομματιάζαμε ενεργειακός θα βλέπαμε ότι όλα έχουν σαν βάση πέντε στοιχειά(βασικές ιδιότητες ύλης και ενέργειας). Είναι γη, αέρας, νερό, φωτιά και αιθέρας κάθε μύτη της πεντάλφας είναι και ένα στοιχείο, η πάνω μύτη είναι ο αιθέρας.
    Οι σαολίν αν θέλουν να ανέβουν βαθμό ένα από αυτά που πρέπει να κάνουν είναι να μάθουν να δουλεύουν με το στοιχείο της φωτιάς, στην αρχή κάθονται μέσα στο ναό και κάθονται δίπλα σε μια χύτρα και προσπαθούν να την ζεστάνουν όταν πουν είμαι έτοιμος, τότε μένει για ένα βράδυ έξω μόνο με ένα εσώρουχο στο κρύο με κίνδυνο να πεθάνει γιατί οι πόρτες παραμένουν κλειδωμένες για αυτόν. Το πρωί που βγαίνουν έξω ή θα τον δουν νεκρό ή θα τον δουν σε μια διαλογιστική στάση και το χιόνι γύρω γύρω λιωμένο. Οι φακίρηδες δουλεύουν το στοιχείο της γης και μπορούν να γίνονται αμετακίνητοι σαν βράχοι. Το στοιχείο της φωτιάς είναι επικίνδυνο επειδή μπορεί προκαλέσει εγκαύματα και τραύματα στα όργανα. Γενικά τα στοιχεία τα δουλεύουν ως εξής. Κάθεται κάποιος ακίνητος σε μια στάση που να τον βολεύει και οραματίζεται σταθερά ότι είναι μέσα σε μια σφαίρα 3-4 μέτρα με φωτιά  ή νερό ή δυνατό άνεμο και ότι είναι κάπου στα σύννεφα ή μέσα στην θάλασσα ή κάπου στα έγκατα της γης ανάλογα το στοιχείο, φυσικά μπορεί να επιλέξει να είναι και τοπίο π,χ, να είναι μέσα στον ωκεανό. Πιστεύει οραματίζεται και έχει καθαρή πρόθεση και κατανόηση αυτό που κάνει γιατί στην 4 υπόσταση του χώρου είναι αληθινό αυτό που κάνει μέσα στη σφαίρα που είναι ή  το τοπίο και ξεκινάει συγκεκριμένες τεχνικές με αναπνοές και νοητικές κινήσεις. Απαιτείτε καθημερινή και πολυετή άσκηση των στοιχείων για να μπορεί να πει κάποιος ναι είναι ικανός να προκαλέσει ένα αξιόλογο φαινόμενο, και όχι κάτι ασήμαντο όπως μια έντονη προσωπική εμπειρία, ή το ανέβασμα της θερμοκρασίας του δωματίου κατά 1 βαθμό Κελσίου. Όμως υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που είναι ο αιθέρας, ο αιθέρας είναι η ενέργεια το ρεύμα αυτών των στοιχείων και είναι το πιο σημαντικό, είναι η πάνω μύτη στην πεντάλφα. Απλά μαζεύεις με την άσκηση(που αναφέρεται παρακάτω) πολύ αιθερική ενέργεια την μετατρέπεις σε μπάλα και την στέλνεις. Η μπάλα περιέχει όλες σου τις προθέσεις γενικά το τι οραματίστηκες. Όταν εσύ αποσυντονίζεσαι κατά την άσκηση και σκέφτεσαι και άλλα πράματα αυτές οι άσχετες σκέψεις αποθηκεύονται και αυτές και σαμποτάρουν ως ένα βαθμό το αποτέλεσμα. Για αυτό έχουν μεγάλη αξία οι ασκήσεις του δεύτερου μέρους. Γενικά με τον καιρό γίνεσαι πιο ικανός γιατί βελτιώνεσαι σε όλα. H άσκηση αυτή εστιάζεται αποκλειστικά στο πέμπτο στοιχείο τον αιθέρα.
   ΠΡΑΞΗ: Σκέψου πραγματικά τι θες, χαλάρωσε και νιώσε την επιθυμία μέσα σου, κλείσε τα μάτια σου και οραματίσου το δωμάτιο γεμάτο ψυχική ενέργεια, αν θες μπορείς να είναι ένα νέφος ομίχλης ή ατμού, στην χειρότερη φαντάσου τον χώρο σαν θάλαμο αερίων, έχε κλειστά μάτια και συνέχιζε να το φαντάζεσαι μέχρι να το νιώθεις σαν αληθινό τον ατμό σαν αφή, μόλις το καταφέρεις ίσως σε 5 λεπτά; ανάλογα τον άνθρωπο και την συγκέντρωση. Τότε παίρνε βαθιές αναπνοές από την μύτη γέμισε τα πνευμόνια σου με τόση ενέργεια στο βαθμό που να νιώθεις και ότι ηλεκτρίζεσαι έστω ελαφριά έστω σαν αμυδρή αίσθηση ότι είναι γεμάτα με τον ατμό-με αιθερικη ενεργεία που ήταν στο δωμάτιο σου,σε όλο αυτό να σημειωθεί ότι τα ματιά είναι κλειστά και δεν σταματάς να οραματίζεσαι την διαδικασία. Βάλε σε απόσταση 20-30 εκατοστά τα χέρια σου από το ηλιακό πλέγμα και άρχισε να οραματίζεσαι ότι έχεις μια τεράστια ενεργειακή μπάλα σαν ρεύμα και πως με κάθε εκπνοή σου η ενέργεια αυτή βγαίνει από το ηλιακό πλέγμα σου σαν εκπνοή σαν ατμός, μετά από περίπου 5-10 λεπτά άνοιξε τα μάτια και νιώσε πως παλεύεις να την συγκρατήσεις αυτή την σφαίρα ατμού και μέσα σε αυτή την μπάλα βλέπεις την επιθυμία σου σαν μάγισσα που κοιτάζει την μαγική σφαίρα και νιώθεις τα συναισθήματα που σου προκαλεί, μετά αυτή η μπάλα αρχίζει και γίνεται μεγάλη σιγά σιγά. Και εσύ συνεχίζεις να εκπνέεις να αδειάζεις τα πνευμόνια με την αιθερικη ενέργεια από το ηλιακό πλέγμα καθώς εκπνέεις όπως μια φάλαινα πετάει το νερό από την πλάτη της. Η σφαίρα καθώς μεγαλώνει γίνεται σιγά σιγά περίπου 2 μετρά και δεν μπορείς πλέον να την κουμαντάρεις, τότε μόλις νιώσεις ότι αρκετά ήταν την στέλνεις να πάει να πραγματοποιήσει το στόχο της, δεν δίνεις οδηγίες που να πάει τι να κάνει πως να το κάνει, τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα εκτός αν είναι πρόσωπο ή ζώο τότε έχε αυτούς στο μυαλό όταν την στείλεις, γενικώς απλά στείλε την προς την κατεύθυνση που νιώθεις καθώς σκέπτεσαι τον πόθο και σκοπό σου. Όλη η διαδικασία η κάθε σφαίρα ας έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά, άμα το κάνεις παραπάνω σε κουράζει άμα θες το μέγιστο αποτέλεσμα το ξανά φτιάχνεις, φτιάχνεις όσες θες.
     Αυτή είναι μια άσκηση που προκαλείς σκεπτομορφές σε μορφή μάζας, μπορείς να το κάνεις όσες φορές θες για οποίο θέμα θες. Αν κάνεις αυτή την άσκηση ενώ είσαι συναισθηματικά φορτισμένος η ισχύς όλου αυτού πολλαπλασιάζεται κατά πολύ. Πρέπει ο ερωτευμένος να προσέχει γιατί οι καρδιές είναι ενωμένες κατά κάποιο τρόπο και ο ένας αν παθαίνει(συναισθηματικά) κάτι ένα ποσοστό δέχεται και αυτός. Ορθό είναι οι σαρκικός ηδονισμένοι και οι ερωτευμένοι να μην κάνουν τέτοιες ασκήσεις για να εξασφαλίσουν τον άλλον σύντροφο μπορεί ο έρωτας πιο δυνατός από την μία πλευρά μόνο και να μην παίρνεις ανάλογη ανταπόδοση ή να γίνει επώδυνος ή ανυπόφορος  αργότερα, ας το κάνουν για να τα βρίσκουν μετά από ένα τσακωμό αν θέλουν να κάνουν ασκήσεις.
   Αν θες δουλειά η μια ευκαιρία για να ξεφύγεις από κάτι ή να κερδίσεις κάτι ή να συμβεί κάτι είναι καλή σκέψη, οραματισμού το σκηνικό που θες να συμβεί καθώς φτιάχνεις την μπάλα.  Αν η μουσική υποβοηθά την συγκέντρωση και την πώρωση της διαδικασίας της άσκησης είναι πολύ καλό εκτός και αν αποσυντονίζει το μυαλό και ταξιδεύει σε άσχετα πράματα την φαντασία. Η σφαίρα αφού φτιαχτεί και σταλθεί δεν πρέπει να μας νοιάζει ούτε να ασχολούμαστε γιατί την αποσυτονίζουμε. Πόσες φορές λέμε θέλω να μάθω ή να βρω αυτό και αυτό, και δεν μας νοιάζει το ξεχνάμε και μετά το συναντάμε ακριβώς αυτό είναι και συμβαίνει με τις σφαίρες.
    Τίθενται και κάποια ερωτήματα, μπορούν αυτή την άσκηση να την κάνουν πολλά άτομα για τον ίδιο σκοπό; και αν ναι πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο; Ναι μπορούν και αν είναι ολόιδιος ο στόχος γίνονται όλα πιο ισχυρά και πιο αποτελεσματικά, και όχι δεν έχει καμία σημασία ο χώρος μπορεί ο καθένας να είναι και σε διαφορετικό σημείο στο κόσμο ακόμα και στο γαλαξία, όσο για τον χρόνο δεν είναι απαραίτητο να γίνεται την ίδια στιγμή. Όλοι τον ίδιο κόσμο-θάλασσα αιθερικη μοιραζόμαστε. Οι σφαίρες με τι ταχύτητα πάνε; και που πάνε; Η ταχύτητα της σφαίρας είναι σχεδόν ακαριαία σαν τηλεμετάβαση φαίνεται σαν τα διαστημόπλοια που εκτοξεύονται από πλανήτη σε πλανήτη με κενό αιθερικής ενέργειας κάπως έτσι πάνε και οι σφαίρες. Όταν οι σφαίρες πάνε εκεί που πρέπει να πάνε στον στόχο τους εκεί εκφορτίζονται σαν πυκνά σύννεφα που ρίχνουν βροχή και αστραπές η σύσταση τους εξανεμίνεζεται και ενώνεται με την αιθερική ενέργεια που ενυπάρχει σε κάθε πτυχή του σύμπαντος, όπως ένα νεκρό χταπόδι το σώμα του θα γίνει μέρος της θάλασσας μετά από 10 χρόνια.
    ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ: Τα πρώτα αποτελέσματα πιθανόν να έχουν μηδενικό αποτέλεσμα γιατί πρέπει να μάθει ο άνθρωπος την άσκηση και την στάση πνεύματος που πρέπει να έχει γενικά. Όσα ανέφερα για την πεντάλφα ήταν απλά για να κατανοηθεί καλύτερα η άσκηση. Όπως και σε όλες τις ασκήσεις κάνοντας τις δυο ασκήσεις που αναφέρονται στο δεύτερο μέρος και κάνοντας πιο συχνά την άσκηση αυτή καλυτερεύεις ή οποιαδήποτε άσκηση μαθαίνεις να την κάνεις καλύτερα να είσαι πιο συγκεντρωμένος και να παράγεις παραπάνω ισχύ. Σκοπός αυτής της ασκήσεις είναι να μπορείς με τα δημιουργήματα της αιθερικής ενεργείας και ύλης που έφτιαξες με την ψυχή σου να μπορούν αυτά τα δημιουργήματα οι σφαίρες να κυρτώνουν τα πράματα υπέρ σου και υπέρ των σκοπών σου. http://www.logiosermis.net/2011/12/blog-post_2066.html#.WJ4MLG-LSUk
http://www.brainchange.gr/pentagram pentaquark μια λέξη κλειδί για επιπλέον αναζήτηση γύρω από το θέμα πεντάλφα σχετικά με σημερινές ανακαλύψεις. Επίσης https://olympia.gr/2008/09/10/cer/

2 Άσκηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
ΘΕΩΡΕΙΑ: Όταν μια ιδέα μια φαντασίωση μια σκέψη μας είναι πολύ πολύ έντονη πορωνόμαστε και είμαστε σαν χαζεμένοι εξωτερικά γιατί ταξιδεύουμε με το μυαλό μας, εκείνες τις στιγμές διακατεχόμαστε από επιθυμία και την ζούμε εικονικά. Από την μεταφυσική πλευρά κινητοποιούνται πολλοί άγνωστοι παράγοντες ως προς το να γίνει πραγματικότητα αυτό, παράγοντες που ούτε τόμος δεν αρκεί για να αναλυθούν. Αν φανταζόμαστε ότι πλακωνόμαστε και κρατάμε αυτή την φαντασίωση ενδέχεται να προκαλέσουμε αν όχι έναν καυγά σίγουρα κάτι άσχημο προς για εμάς όπως  μια πικρή κουβέντα. Η φαντασία είναι πραγματικότητα σε μια άλλη αιθέρια υπόσταση του χώρου είναι προσχεδιασμός για μια πραγματοποιήση. Αν σε κάποιον έρχονται άσχημες φαντασιώσεις να αδιαφορεί και επιτόπου να ανταλλάζει την φαντασίωση αυτή με κάτι θετικό, με τον καιρό ο εγκέφαλος θα το κάνει αυτόματα. Ίσως όλα αυτά φαίνονται ανόητα ή πολύ αδύναμα, κάνοντας σωστά και συχνά την άσκηση αυτή τότε θα κατανοηθεί η σοβαρότητα και η δύναμη της άσκησης αυτής και κυρίως η δύναμη του ανθρώπου.
ΠΡΑΞΗ: Ας πούμε ότι είσαι στα χωρίσματα με την γυναίκα σου και την αγαπάς δεν θέλεις να χωρίσεις. Χαλάρωσε κάθισε αναπαυτικά στο σπίτι σου κλείσε για λίγα δευτέρα τα μάτια σου και άνοιξε τα,όταν τα ανοίξεις(ξεκινάει η φαντασία μια άλλη πραγματικότητα),ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, βλέπεις την γυναίκα σου που μπαίνει μέσα στο σπίτι αφήνει τα κλειδιά στο τραπέζι είναι χαρούμενη συζητάτε χαίρεστε. Άκου ακόμα και τον θόρυβο που κάνει ακόμα και το άρωμα που μπορεί να έχει μυρίζεις, κάνε το για όση ώρα μπορείς και νιώθεις, σημασία έχει να μην νιώθεις εξάντληση, αν νιώσεις κούραση ή θες να σταματήσεις κάθισε χαλάρωσε και κλείσε τα μάτια για μερικά δεύτερα και έλα στην πραγματικότητα. Μπορεί όμως στο πρόβλημα το συζυγικό η αιτία να είσαι εσύ π,χ, επειδή μπορεί να είσαι οξύθυμος ή τεμπέλης ή πολύ ζηλιάρης πρέπει εσύ να είσαι στο οραματισμό και όχι η γυναίκα σου, να είσαι εσύ αλλά διαφορετικός χωρίς ελαττώματα και το βιώνεις ως πραγματικότητα. Αν κάνεις συχνά την άσκηση αυτή και φταις εσύ πιο πολύ ας είσαι τις πιο πολλές φορές και τις άλλες η γυναίκα σου. Η άσκηση  ας μην έχει διάρκεια λιγότερη από 15 λεπτά. Πολύ σημαντικό είναι και το συναίσθημα, να μην αφήνεται τα συναισθήματα να πηγαίνουν χαμένα ή να ξεδίνετε την ενέργεια αυτή ταξιδεύοντας με ερωτοτράγουδα. Τα συναισθήματα και η σύντομη έντονη θέληση να μην αφήνονται χαμένα, επιτόπου οραματισμός, Οι καλλιτέχνες εκμεταλεύονται τα συναισθήματα για έμπνευση και δημιουργία ανάλογα πρέπει να κάνουμε και εμείς με τα συναισθήματα μας να τα δουλεύουμε με πνευματικές ασκήσεις όπως ο οραμτισμός, αυτό κάνει ένας αποκρυφιστής βλέπει τα συναισθήματα να έρχονται... και τα εκμεταλλέυεται για να προκαλέσει συμβάντα υπέρ του δεν τα αναλώνει με το να ξεδίνει σε τσιγάρα ποτά γέλια και κλάματα. Οι σοφοί(δεν ήταν όλοι) κινέζοι βασιλίαδες αυτό έκαναν και γενικά όλοι οι σοφοί.  5 λεπτά οραματισμός με έντονη θέληση και συναίσθημα είναι σαν οραματισμός πολλών ωρών. Τα δυνατά και σημαντικά υλικά σε αυτή την άσκηση είναι,
1-αίσθηση ότι τώρα γίνεται αυτό και είναι αλήθεια
2-συναίσθημα
3-σταθερή εικόνα
4-θέληση-πίστη ότι θες να γίνει η αλλαγή ότι το ποθείς.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ: Μια δυνατή ακραία αλλαγή μπορεί να γίνει και σε μια βδομάδα ή σε 3 μήνες. Ένα παράδειγμα, μια φίλη έμενε με την μάνα της μόνες στον κόσμο,για κάποιο λόγο μισιόντουσαν υπήρχαν στιγμές να είναι 3 μέρες σπίτι και να μη μιλιούνται ούτε λέξη. Είναι ανόητο να μην είναι ενωμένες εφόσον ως ιδιοσυγκρασιες δεν ήταν επικίνδυνες η μια προς την άλλη. Η φίλη αποφάσισε ύστερα από ένα χρόνο να κάνει την άσκηση συστηματικά την έκανε 1-2 φόρες την μέρα για 30 λεπτά σε 4 μήνες όχι μόνο έκλειψε το μίσος αλλά άρχισαν να γίνονται και οι καλύτερες φίλες, μετά από ένα χρόνο είναι αχώρηστες. Το πότε θα γίνει η αλλαγή που θέλουμε δεν υπάρχει χρονοδιάγραμα καθώς οι παράγοντες είναι πολλοί, όπως συμπεριφορά, κατάσταση, ανθρώποι, πόσο καλά κάνει κάποιος την άσκηση. Σε γενικές γραμμές 30 λεπτά την μέρα σε 10-20 μέρες μπορεί κάποιος να δει αλλαγές. Πολλοί άνθρωποι όταν σκέφτονται ή θέλουν μια επανασύνδεση κάνουν ανόητες επηδηξεις ή πράξεις. λαθη, ενώ είναι πιο εύκολο μια πυροδότηση συναισθηματων και επιρροής νου και όλα γυρνούν προς το μέρος σου. Τώρα σε περίπλοκες καταστάσεις που κάποιο ταίρι έχει κάνει
αισχρά εγκλήματα καλύτερα είναι να αφήσει τον-ην στη ηρεμία του-ης, Επίσης να μην προκαλεί κανείς απαγορευμένους έρωτες. Αν υπάρχει εμμονή με κάποιον-α που δεν είναι σωστό ας εστιάσει το δυναμικό αυτού του πόθου-επιθυμίας στην αναζήτηση ενός παρόμοιου συντρόφου. Ας μάθει ο άνθρωπος να κατευθύνει τους πόθους. Επίσης όταν ο άλλος-η κοιμάται είναι πολύ πιο επιρρεπής. Βέβαια αυτή η άσκηση δεν είναι μόνο για κοινωνικά θέματα αλλά και στόχους όπως μετάλλια ταξίδια προσωπικές επιτεύξεις, υψηλοί στόχοι, εύρεση πραγμάτων,συγκυρίες ευκαιρίες και γνωριμίες θα χτυπούν την πόρτα μας. Μετά την άσκηση  δεν πρέπει να τρώγεσαι, να ανησυχείς να αναρωτιέσαι τελικά έπιασε; γιατί φθείρεις αυτή την διαδικασία, μετά την άσκηση ξεκινάει κάτι αιθέριο να δουλεύει η στάση του πνεύματος σου μπορεί να το σαμποτάρει! Τι να κάνεις; απλά εμπιστεύσου και μη το σκέφτεσαι κανε δουλειές να ξεχνιέσαι απλά η στάση πνεύματος σου να μην έχει ανησυχίες και αμφιβολίες. Η εμπειρία θα σε κάνει πολύ ικανό και με τα χρόνια εξάσκησης θα είσαι σαν μάγος ανάμεσα σε ανθρώπους.

3 Άσκηση Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΘΕΩΡΕΙΑ: Όλοι έχουμε εμπειρία πως είναι να βλέπουμε μια ηλίθια εκπομπή, ηλίθιους ανθρώπους ή ενδιαφέρον ταινίες ή ντοκιμαντέρ, αν παρατηρήσετε εκείνες τις στιγμές ήμασταν σε μια ασυνειδησία σαν να υπνωτιστήκαμε. Έτσι όπως το σώμα έχει 3 εγκεφάλους δεξί αριστερό ημισφαίριο και παρεγκεφαλίδα έτσι και η συνείδηση έχει 3 "άυλους" εγκεφάλους το συνειδητό(κριτική σκέψη λογική), το υποσυνείδητο(απλά αποθηκεύει και εφαρμόζει πληροφορίες δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι όχι, τι είναι σωστό και τι όχι δεν είναι η δουλειά του αυτή, είναι σαν ένας πνευματικός σκληρός δίσκος) και είναι και το ασυνείδητο(δεν ξέρουμε πάρα πολλά, περιέχει αυτοματισμούς και ένστικτα). Και τα 3 μέρη ή είδη συνείδησης αν θέλετε δουλεύουν συνεργατικά αλλά ένα έχει την αρχηγία.  Κάθε φορά που είμαστε ξύπνιοι κρίνουμε συγκρίνουμε υπολογίζουμε συμπεραίνουμε το συνειδητό κυριαρχεί, το υποσυνείδητο όταν είμαστε υπνωτισμένοι, το ασυνείδητο όταν έχουμε έκσταση, οργασμό, εν βρασμώ ψυχής, τρόμο όταν μένουμε άναυδοι και όταν χάνουμε την λογική μας. Όταν βλέπουμε μια ταινία κάποιες στιγμές βαριόμαστε και χάνεται ο νους εκείνη την στιγμή είμαστε μερικός υπνωτισμένοι το υποσυνείδητο έχει πιο πολύ την κυριαρχία εκείνα τα δεύτερα, αν βιώσουμε σοκ είμαστε ασυνείδητοι. Το ασυνείδητο και το υποσυνείδητο(κυρίως) απλά αποθηκεύουν πληροφορίες δεν ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι ψέμα έτσι τα εκλαμβάνουν όλα ως αλήθεια τα πιστεύουν και προσπαθούν να τα πραγματοποιήσουν. Αυτή η άσκηση είναι απλά ένας οραματισμός μη το κάνουμε επιστήμη απλά όταν γίνεται επί πολλή ώρα γίνεται και ότι γίνεται όταν βλέπει κάποιος τηλεόραση δηλαδή παροδικές εναλλαγές δηλαδή περνούν οι πληροφορίες του οραματισμού μας βαθιά μέσα στο ασυνείδητο και υποσυνείδητο και όταν γίνεται συχνά αυτό το σενάριο του οραματισμού γίνεται και πεποίθηση. Είναι μια καλή ιδέα να γίνεται αυτή η άσκηση οραματιζόμενοι τον εαυτό μας ποιο όμορφο γοητευτικό ικανό καλύτερα κτλ ανάλογα τον στόχο. Αν π,χ, στόχος είναι η εμφάνιση δεν θα αλλάξει η εμφάνιση και αν ναι δεν θα είναι παρατηρήσιμο, αλλά θα παρουσιαστούν πληροφορίες και ευκαιρίες για αυτό που θες. Αλλά θα αλλάξει και η επιρροή που θα έχεις και εκπέμπεις.
ΠΡΑΞΗ: Κάτσε βολικά μπροστά στη κλειστή τηλεόραση με τέτοια γωνιά θέασης που να μην βλέπεις αντανακλάσεις στη τηλεόραση. Πρέπει να είσαι βολικά και να οραματιστείς αυτό που θες. Τι σου αρέσει να βλέπεις στη τηλεόραση, ταινίες; εκπομπές; συνεντεύξεις; πες π,χ, σου αρέσει να βλέπεις βραδινές εκπομπές που είναι χαλαρές και μιλούν με κάποιον διάσημο καλεσμένο και πες ότι θες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο ας πούμε έναν σύντροφο. Αρχίζεις και οραματίζεσαι μπροστά στην κλειστή τηλεόραση με ανοιχτά τα μάτια την εισαγωγή μιας εκπομπής  φανταστικής ή αληθινής έρχεται ο καλεσμένος και μιλάει. Οραματίσου ότι μιλάει για εσένα και λέει πόσο χαίρεται που σε έχει που είναι χαρούμενη-ος και πως είναι live ζωντανή μετάδοση, δες την-ον όπως θα ήθελες να είναι ως χαρακτήρας αλλά και εμφανισιακά, άκου και την ομιλία. Μόλις κουραστείς σταμάτα τον οραματισμό ας είναι τουλάχιστον 5-10 λεπτά χωρίς διαλείψεις όσο μπορείς και σου είναι ευχάριστο. Κάθε οραματισμός το πρόσωπο να είναι το ίδιο και να ξέρεις τι ζητάς τι θες. Και βάζε λεπτομέρειες αν και θα σου έρχονται με την κάθε επανάληψη. Και σε καμία περίπτωση μην επιτρέπεις και διατηρείς άσχετες εικόνες, μην αποσυντονίζεσαι.
Με την εξάσκηση και την πείρα θα γίνονται όλα τόσο εύκολα και αυτόματα. Γενικά οι ακαθόριστες ιδέες και εικόνες είναι ανεπαρκής δεν δημιουργούν  κάτι συγκεκριμένο είναι σαν θολή φωτογραφία κείμενου με δυσδιάκριτα γράμματα.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ: Μπορεί κάποιος να μην θέλει τηλεόραση ας το κάνει στην οθόνη του υπολογιστή και καλά πως βλέπει κάτι στο youtube αλλά live. Και αν δεν έχει ούτε οθόνη υπολογιστή ας το κάνει σε έναν πίνακα και αν δεν θέλει ούτε πίνακα ας κάνει μία άλλη άσκηση από τις  πιο πάνω.

Συνοωψίζοντας το θεμα αυτων των ασκήσεων.
Βλέπουμε στην ιστορία δικτάτορες όπως Χίτλερ, Μάο, Στάλιν, και άλλοι πολλοί να έχουν όμηρους χιλιάδες ακόμα και εκατομμύρια ανθρώπους, αν αυτοί άνθρωποι ήξεραν αυτές τις γνώσεις αλλά και
πως να τις δουλεύουν οι δικτάτορες θα πέθαιναν μέσα στις επόμενες μέρες αν όχι στα επόμενα λεπτά σαν τα κουνούπια και όχι μόνο αυτοί. Αν και η πραγματική η μέγιστη μαγκιά δεν είναι να καθαρίσεις... αλλα να μετατρέψεις χαρακτήρες και να στραφούν υπέρ του καλού και ενάντια στα πραγματικά αφεντικά τους πράγμα που είναι πιο δύσκολο και είναι εφικτό μόνο από γίγαντες ομόνοιας αρετής και ειρήνης. Πιθανές ερωτήσεις απορίες:
*Τι ασκήσεις είναι αυτές; είναι ασκήσεις νοητικής φύσεως από πλευράς πρακτικής, είναι δομημένες με απλό τρόπο βάση περίπλοκων γνώσεων και μελετών που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό.
*Ποία άσκηση είναι η καλύτερη; αυτή με την οποία προτιμάς και δουλεύεις εσύ καλύτερα.
*Ποια προτιμάς; κατά 80% την δεύτερη.
*Τι γίνεται με αυτές τις ασκήσεις; απλά είναι ασκήσεις που με ευχάριστο και λειτουργικό τρόπο χειραγωγείς με τους οραματισμούς τον αιθέρα μια μορφή ενέργειας που κινητοποιεί το σύμπαν στο παρασκήνιο.
*Μπορώ να κάνω δικές μου παραλλαγές στις ασκήσεις αυτές; Μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θες όπως θες, οι αλλαγές πρέπει να βασίζονται σε γνώσεις ορθές-λειτουργικές για να έχεις αποτελέσματα. Καλύτερα ας γίνει πρώτα έμπειρος ο υποψήφιος που θέλει να κάνει μετατροπές στις ασκήσεις για να μην κάνει λάθη. Η συνταγή είναι όσο απλή είναι στην θεωρεία άλλο τόσο δύσκολη στην πράξη, τα υλικά είναι θέληση, πίστη, επιμονή-σταθερότητα και οραματισμός.
*Γιατί δεν αναφέρεις και την προσευχή ή τον παράγοντα Θεό; για να μην πάμε και σε άλλα κεφάλαια, αυτό το μεγάλο άρθρο εστιάζεται αποκλειστικά και μόνο στον οραματισμό και την επίτευξη με δυνάμεις που έχει ο άνθρωπος και χρησιμοποιεί καθημερινός θέλει δεν θέλει απλά δεν ξέρει για αυτές επειδή δεν του έμαθαν ότι μπορεί να καταφέρει πράματα μέσα από το πνεύμα του. Γιατί ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να μπορέσει και να μπορεί να κάνει τα πάντα.
*Γιατί δεν αναφέρεις και "πολεμικές-επιθετικές" ασκήσεις; ζούμε σε επικίνδυνες εποχές μπορεί να χρειαστούν! Ναι, ζούμε σε ένα κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι κυριεύονται από αρχέγονα δυνατά ένστικτα αρπακτικότητας το ένα είναι το σεξ και το άλλο η εξουσία, εξαιτίας της τεράστιας επιρροής που έχουν ακόμα πάνω στη μάζα δεν είναι φρόνιμο κάτι τέτοιο για το σύνολο. Άλλωστε πολλά θα  ανακαλύψει και συμπεράνει ο άνθρωπος που εξασκείτε συνεχώς,πράματα που μπορούν να έχουν πολεμικό χαρακτήρα.
*Τι συμβουλές θα έδινες γύρω από αυτό το θέμα με τις ασκήσεις;
1)Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με ακρίβεια μέσα σου τι θες και τι θες να γίνει, αν δεν είσαι σίγουρος τότε τα αποτελέσματα είναι σχιζοφρενικά, δηλαδή μπορεί να εκδηλώνεται κάτι και μετά να συμβαίνει ατυχία ή να μην γίνεται αυτό που ήθελες ή να καθυστερεί. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα δεν ξέρουν τι θέλουν ή αν το θέλουν, δεν τους πιέζει κανείς, καλό είναι πρώτα να αποφασίσουν και να κατασταλάξουν ως τότε ας εξασκούνται κάνοντας τις ασκήσεις του δεύτερου μέρους.
2)Να έχεις πρόγραμμα και να το τηρείς αν δεν το τηρείς κάμπτεις την δύναμη της θέλησης αλλά και των αποτελεσμάτων. Σημείωνε κάθε μέρα πόση ώρα άσκηση έκανες, κράτα καταγραφές σε ένα ημερολόγιο.
3)Στις ασκήσεις γίνεται κάποιος δυνατός όσο τις μαθαίνει καλύτερα και εξασκείται καθημερινά με τις δύο ασκήσεις του δεύτερου μέρους. Οι ασκήσεις στο δεύτερο μέρος πρέπει να γίνονται καθημερινά, δεν είναι κάποιο αστείο οι ασκήσεις αυτές. Αυτές οι ασκήσεις γίνονται από ανθρώπους και πράκτορες που πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέρχονται σε κάθε αδιέξοδο που μπορεί να βρεθούν.
4) Σε αυτόν τον δύσκολο και πολύ περιοριστικό κόσμο η ψυχή ένα από τα πολλά που καλείτε να μάθει είναι  υπό τέτοιες συνθήκες και δυνατότητες ζωής να μάθει να δουλεύει με το πνεύμα του. Οτιδήποτε το μυαλό μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει, μπορεί και να το πετύχει όσοι το πίστεψαν αυτό το απέδειξαν με τα έργα τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Μέρος 4
Είδαμε ότι με τον σταθερό οραματισμό σβολιάζουμε την αιθερική ενεργεία. Είναι κάτι που κάνουμε έτσι και αλλιώς παράγουμε κάθε μέρα αιθερικά ρευστά απλά είναι ανακατεμένες πληροφορίες και είναι ανίκανα να παράγουν κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα.  Για να δώσω μια εικόνα της ισχύς, σωστά εκπαιδευμένοι άνθρωποι μπορούν με παρόμοιες τεχνικές οραματισμού να σκοτώσουν να προκαλέσουν ασθένειες να προκαλέσουν ότι θελήσουν. Σκοτεινές σχόλες μαγείας στο Θιβέτ μαζεύουν έντομα και μετά ζώα όταν καλυτερεύσουν και προσπαθούν να τα σκοτώσουν με διάφορες τεχνικές οραματισμών. Ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα μπορεί να το καταφέρουν σε μερικούς μήνες μετά όμως οι μήνες γίνονται βδομάδες και όταν μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο σε μια μέρα παίρνουν βαθμούς. Για να κατανοηθεί ακόμα καλύτερα ο οραματισμός, ο  Ο Jack Nicklaus φημολογείται ως ο καλύτερος γκολφίστας στο κόσμο, έλεγε οραματίζομαι κάθε λεπτομέρεια πως θα ρίξω με το μπαστούνι που θα πάει το μπαλάκι τι θα κάνει το μπαλάκι πορώνεται ταξιδεύει με το μυαλό και ύστερα ρίχνει, σε διάφορες ταινίες θα έχουμε δει master των πολεμικών τεχνών να πολεμάνε με το μυαλό να φαντάζονται(στα μάτια μας) και μετά να πολεμάνε όπως σε μια ταινία του jet li https://www.youtube.com/watch?v=_USDk5jaGek , αυτός ο οραματισμός δρα υπέρ τους ως προς το ποθούμενο αποτέλεσμα, τον υποβοηθά ασυνείδητα πως να κινηθεί ακόμα και όταν είναι αδύνατον να τα καταφέρει τα καταφέρνει.
    Πολλοί ψάχνονται να μάθουν τέτοιες τεχνικές με σκοπό με τον Α ή Β τρόπο να βγάλουν χρήματα, το θέμα δεν είναι αν θα τα καταφέρει κάποιος να βγάλει χρήματα αααν τα βγάλει. Το θέμα είναι η στάση πνεύματος που έχει κάποιος απέναντι προς το χρήμα για να το αποκτήσει ΑΛΛΑ και τι στάση πνεύματος πρέπει να έχει για να μην καταστραφεί. Γιατί δεν έχει μόνο σημασία η πίστη ή οραματισμός ή η θέληση αλλά και κάποιες αρχές που δεν πρέπει να κατέχονται εξ αρχής. Οπότε αν ο στόχος είναι το χρήμα και δεν θελήσει να χαλάσει ως άνθρωπος πρέπει πρώτα να μάθει κάποιες αρχές βασικές ύστερα στάση πνεύματος και ύστερα οι πρακτικές.

Πρωτα αρχες μετα στάση πνεύματος μετά πρακτικες.
Στις κοινωνίες και τους πολιτισμούς το χρήμα είναι είδος συναλλαγής είναι χρήσιμο και δεν μπορεί κάτι να το αντικαταστήσει. Το αν το χρήμα κάνει άσχημο άπληστο και κακό τον κόσμο δεν είναι το χρήμα αλλά ή στάση και οι αρχές του ανθρώπου απέναντι στο χρήμα. Αν προσέξουμε τους πλούσιους η μεγαλύτερη επιρροή που τους νικά είναι το κέρδος, ο πλούσιος είναι ικανός για ακρότητες εγκλήματα για να αποκτήσει χρήματα και άλλα και αν τα χάσει να οδηγηθεί στην αυτοκαταστροφή ή την αυτοκτονία το ίδιο και ένας φτωχός αν αποκτήσει πλούτοι ή κάτι πλούσιο.
  ΠΡΕΠΕΙ το χρήμα να είναι υπηρέτης και ο άνθρωπος αφεντικό όταν αλλάζουν οι ρόλοι καταστρέφεσαι ή καταστρέφεις και τους άλλους. Δεν είναι παράξενο το ότι πολλοί πλούσιοι έγιναν δυστυχισμένοι, τρελάθηκαν,αυτοκτόνησαν ή χρεοκόπησαν και αυτό γιατί δεν ήταν ικανοί για να ζήσουν και διαχειρηστούν τον πλούτο. Για αυτό πρέπει να υπάρχουν κάποιες αρχές-νόμοι για να μην μολυνόμαστε και γινόμαστε υποχείρια χρήματος και απληστίας, η στάση πνεύματος είναι το τιμόνι των πρακτικών ασκήσεων.
   ΟΙ ΑΡΧΕΣ
*Πρέπει να διέπεσαι από σκοπούς και στόχους που να αφορούν και το σύνολο αλλά να μην το εκμεταλλεύονται το σύνολο, τότε κινητοποιήσε και διέπεσαι από δυνατά αισθήματα ευθύνης και σεβασμού το χρήμα πολύ δύσκολα θα σε μολύνει.
*Τα χρήματα πρέπει να ξοδεύονται με λογική και αγάπη δεν πρέπει να είναι ο σκοπός τους η συσσώρευση. Αλλιώς δένεσαι με το χρήμα σιγά σιγά και γίνεται πρώτη προταιραιότητα. Στην αρχαιότητα στην Ελλάδα όταν ένας πλούσιος κράταγε τα χρήματα και δεν βοηθούσε στην κίνηση του χρήματος με το να κάνει αγορές ή κατασκευές τα έλεγαν τα χρήματα α-ργύρια επειδή δεν έκαναν γύρους. Έβλεπαν και  κατανοούσαν ότι αυτός ο άνθρωπος θα άρχιζε να φθείρεται.
*Ποτέ μα ποτέ να μην γίνεται στόχος το χρήμα αλλά να είναι το μέσο για αυτό που θέλουμε. Να μην χρηματίζεται κάποιος για βρομιές και ανηθικότητες, ο μισθός της ψυχής θα είναι ανάλογος όπως και οι τύψεις ιδίως όταν η συνείδηση θα απελευθερωθεί από το σάρκινο σώμα. Αποκτιούνται χρήματα και με δίκαιους τρόπους  Η ιδέα ότι χρήματα αποκτιούνται μόνο με λαμογιές κάνει τους ανθρώπους να εστιάζονται και να ελπίζουν σε μια ευκαιρία για λαμογιά. Τα χρήματα δεν πάνε στα χρήματα τα χρήματα πάνε σε αυτούς που έχουν κατάλληλο πνευματικό τρόπο και που είναι ο δίκαιος τρόπος ο άλλος,ο άλλος είναι οι απατεωνιές.
*Το χρήμα να μην είναι πάνω από τις αξίες και την ανθρώπινη ζωή.
*Μπορεί κάποιος να έχει χρήματα και οι δουλείες του να χαλάνε πρέπει πρώτα να στραφεί να δει τι πρόβλημα υπάρχει και ύστερα να στραφεί σε οραματισμούς και νοητικές ασκήσεις, πρέπει ποτέ μα ποτέ να μην παίρνει αποφάσεις επηρεαζόμενος από θετικά ή αρνητικά συναισθήματα γιατί όλα είναι χρωματισμένα=λάθος.
*Πρέπει μέσα στις αρχές σου να είναι και η μελέτη! Π,χ, μετά τις πρώτες τάξεις του δημοτικού αφού μάθει γραφή και ανάγνωση ο μαθητής παύει να ενδιαφέρεται για καλυτέρευση, λίγοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να μάθουν να γράφουν παραπάνω πράματα. Οι άνθρωποι σε οποιοδήποτε τομέα μένουν στάσιμοι σε ένα μέτριο επίπεδο λίγοι προχωρούν και το κυνηγούν και αυτοί είναι που πλουτίζουν ή ανεβαίνουν ή προχωρούν ή διαπρέπουν. Φτωχός ή πλούσιος ιδίως πλούσιος είναι πιο υπόλογος για το σύνολο σε σύγκριση με τον φτωχό, πρέπει να μελετούν πνευματικά θέματα και ζητήματα.
* Πριν κάθε άσχημη απόφαση ας υπάρχει και το εξής σκεπτικό στην άκρη του μυαλού. Κάθε εσκεμμένη κακή πράξη επιπροσθέτει ένα χρέος στην ψυχή και στην πορεία της ζωής του και των παιδιών του. Ας μην παίρνονται αποφάσεις με γνώμονα μόνο το χρήμα και το κέρδος μέσα από την εκμετάλλευση. Τα χρήματα ξανά έρχονται δεν είναι κάτι.

ΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ:Αν η στάση πνεύματος δεν είναι σωστή όση φιλοσοφία ή υπνωτισμούς ή πρακτικές και απόκρυφές ασκήσεις να κάνει κάποιος θα αποτυγχάνει είναι νόμος.
   *ΠΡΕΠΕΙ να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ στην εικόνα που ονειρεύεσαι ασχέτως των δυσκολειών. Έχουμε μάθει ως όντα που παλεύουμε για την επιβίωση ότι αλλάζουμε τα σχέδια μας βάση συνθηκών, όμως είμαστε και πνεύματα και πρέπει να μάθουμε να δρούμε και ως πνεύματα, δηλαδή ανεξαρτήτως συνθηκών και πιθανοτήτων πρέπει να μένεις σταθερός στο όνειρο σου, να μην αμφιβάλλεις και απελπίζεσαι επειδή τώρα δεν έχεις. Ο κόσμος λέει δεν έχω χρήματα άρα δεν ονειρεύομαι π,χ, να σπουδάσω και ως επακόλουθο δεν σπουδάζει, ενώ ασχέτως συνθηκών αν επιμένει στο θέλω θα προκύπτουν συνέχεια πράματα που θα συντελέσουν στο στόχο.
   *Έλεγε ορθά ένας σοφός. Εάν μου δείξεις ένα άτομο που έχει πετύχει μεγαλειώδη πράγματα, θα σου δείξω ένα άτομο που έχει τεράστια πίστη. Πίστη είναι η ικανότητα που του χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο να κατορθώνει να πραγματοποιήσει τις εικόνες που έχει μέσα στο μυαλού του. Κάποιοι άνθρωποι είχαν στο μυαλό τους ότι η ανθρώπινη φωνή μπορεί να μεταφέρνεται από χώρα σε χώρα, άλλος πίστευε σε αυτοκίνητα, όλοι γέλαγαν! Τι έκαναν; αδιαφορία μπαινάκης βγαινάκης που λένε συνέχιζαν και συνέχιζαν, ακάθεκτη η πίστη τους. ΉΞΕΡΑΝ ότι το πρόβλημα με όσους  αποτυγχάνουν να πετύχουν αυτό που επιθυμούν δεν προέρχεται από την έλλειψη ικανοτήτων αλλά από την έλλειψη της πίστης. Αδιαφόρησε για την κοινή λογική,κανένας δεν έκανε μεγάλα πράματα έχοντας κοινή λογική. Κάποιος σοφός έλεγε αν θες να κάνεις μεγάλα πράματα κάνε παρέα με μεγάλους... για αυτό και στην αρχαιότητα οι πλούσιοι ήθελαν να κάνουν τα παιδιά τους μεγάλα.. έψαχναν πάντα τον καλύτερο δάσκαλο. Στα αρχαία χρόνια οι δάσκαλοι μάθαιναν στα παιδιά και φιλοσοφία πως να κινούνται στην ζωή και τι στάση πνεύματος να έχουν κάτι που σήμερα δεν γίνεται στα σχολεία, έχουν κάνει τα παιδιά να παπαγαλίζουν με αποτέλεσμα να παιρνούν τα χρόνια χωρίς να έχουν μάθει κάτι πολύτιμο για την πορεία της ζωής τους. Σήμερα πολλοί γονείς αδιαφορούν το σχολείο είναι ελλιπές πολύ, και έτσι έχουμε νέους απροετοίμαστους για την ζωή και είναι λυπηρό γιατί οι κοινωνίες είναι άσχημες και φτωχές όχι τόσο για την έλλειψη υλικών αλλά για την έλλειψη σωστών ερεθισμάτων και διδαχών.
    *Στην ανάσταση του Λαζάρου ο Χριστός δίνει εντολή να τραβήξουν την πέτρα, γιατί να το κάνει; θα μπορούσε να την έκανε κομμάτια με την σκέψη! θα μπορούσε να την έστελνε στο διάστημα. Υπάρχει μια διδαχή στην ιστορία αυτή, αυτά που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος να τα κάνει! τα υπόλοιπα είναι δουλειά Θεού. Ο Θεός βοηθά ΜΟΝΟ αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους. Όσο και αν προσεύχεσαι ή παρακαλάς.. δεν υπάρχει βοήθεια αν δεν το προσπαθείς. Πρέπει να μη τεμπελιάζεις να μην τα περιμένεις όλα ουρανοκατέβατα. Τον τεμπέλη ούτε ο διάβολος δεν συμπάθησε.
   *Το υποσυνείδητο δεν ξέρει τι είναι αλήθεια τι είναι ψέμα δεν έχει χιούμορ ή φόβο δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι κακό για εσένα, είναι απλά ένα αποθηκευτικό και εκτελεστικό μέρος της συνείδησης μας. Π,χ, οι πρώτες φορές που μάθαινες να οδηγάς ήταν δύσκολες όσες φορές και αν σου έδειχναν τους χειρισμούς έκανες λάθη, μετά όμως καλυτέρεψε τόσο που δεν χρειάζεται να σκεφτείς, πλέον τα κάνεις όλα μηχανικά και μπορείς να οδηγάς και η συνείδηση σου να είναι στραμμένη ολοκληρωτικά σε μια συζήτηση ή μια άλλη δουλειά! Τι ακριβώς συμβαίνει; Οτιδήποτε κάνουμε κατά επανάληψη το υποσυνείδητο το αποθηκεύει μέσα του και το εφαρμόζει στην ζωή μας, υποκινεί τις πράξεις μας αλλά και τις συμπεριφορές μας. Οτιδήποτε πιστεύεις νομίζεις σκέφτεσαι φαντάζεσαι συχνά το υποσυνείδητο τείνει να αλλάζει τον χαρακτήρα σου αλλά και να προκαλεί τις ανάλογες αλλαγές στην ζωή σου. Όταν κάποιος είναι απαισιόδοξος και συνέχεια έχεις θεωρίες και σκέψεις αποτυχίας δεν μπορεί να καταφέρει κάτι και μαγικό ραβδάκι να είχε και αν αποκτήσει θα τα καταστρέφει. Διώχνε την αμφιβολία και μετά από συνήθεια ο νους σου θα διώχνει αμφιβολίες και οτιδήποτε αρνητικό!άλλαζε το με κάτι θετικό, πρέπει να παρακολουθείς τον εαυτό σου συνέχεια! όποτε έρχεται αμφιβολία κακή σκέψη ή φοβία δεν την αφήνεις αμέσως αλλαγή με κάτι θετικό. Το ίδιο για κάθε αμφιβολία ή άρνηση. Τότε ο νούς αυτόματα θα διώχνει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη ή εικόνα, ύστερα από κάποιους μίνες, θα νιώθεις άλλος άνθρωπος και θα γίνεσαι άλλος άνθρωπος.
ΜΗΝ φλερτάρεις με τις αμφιβολίες, αυτό που κάνεις στην πραγματικότητα είναι να δημιουργείς εικόνες των πραγμάτων που δεν θέλεις αλλά τα προκαλείς.
   *Όλοι έχουμε μια εικόνα για κάθε τι,άν διατηρείς μια εικόνα φτώχειας στο μυαλό σας, αυτό θα είναι που θα εκφράζεται στα αποτελέσματά σας ή στον υλικό σας κόσμο. Αρνήσου τα δεδομένα φτώχειας έχε εικόνες ευημερίας, να δημιουργείς εικόνες ευημερίας και πλούτου. Θα πει κάποιος: και έτσι θα χορτάσει ο πεινασμένος; όχι δεν θα χορτάσει αλλά η τύχη της ζωής του δεν θα είναι καταδικαστέα στην πείνα, πολλά θα ανατρέπονται. Θα ακουστεί παράλογο π,χ, αν έχεις φτωχικό τραπέζι έχε εικόνες ότι είναι γεμάτο και πλουσιοπάροχο, με τον καιρό(μήνες) γίνονται πολλές αλλαγές σε εσένα αλλά και στις ερχόμενες συγκυρίες, η πνευματική μας στάση επηρεάζει πολύ την πνευματική υπόσταση της δημιουργίας. Κράτα την σταθερή ότι και αν γίνεται έξω στο κόσμο. Δες τον Tomas Edison ή τον Henry Ford δεν επέτρεπαν σε κανέναν άνθρωπο να τους χαλάει το όνειρο και τα σχεδία τους, ο ένας έδωσε φως(λάμπες) στο κόσμο και έχουμε λάμπες και ο άλλος αυτοκίνητα.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: Θα αναφέρω μια άσκηση δεν χρειάζονται πολλές μια και καλή.
   ΘΕΩΡΕΙΑ: Όταν είσαι σε υπναγωγικό στάδιο ή σε κύματα Α το ίδιο πράγμα είναι, μπορείς με τον οραματισμό να αλλάξεις τον τρόπο που θα σκέφτεσαι, να αλλάξεις συγκυρίες γεγονότα. Υπναγωγικό στάδιο σημαίνει το στάδιο-φάση που είσαι που σε άγει(πηγαίνει) για ύπνο είναι όταν οι ηλεκτρικοί παλμοί του εγκεφάλου είναι μεταξύ 12 ως 8Hz το δευτερόλεπτο. Όταν είμαστε μεταξύ ξύπνιου και ύπνου μπορεί να ακούσουμε φωνές να δούμε νοερά πολύ ζωντανές εικόνες να μην ξέρουμε σε πιο χώρο ή δωμάτιο είμαστε τώρα, ακόμα και να έχουμε ακούσια απότομη νευρική κίνηση του χεριού μας ή του ποδιού μας. Οι ψευδαισθήσεις αυτές είναι το αποτέλεσμα των νευροχημικών ουσιών που αρχίζει να παράγει ο εγκέφαλος για να βλέπει όνειρα, και οι ακούσιες κινήσεις είναι ότι ο εγκέφαλος σε τσιγκλάει για να τεστάρει αν κινηθείς ή όχι για να ξεκινήσει το όνειρο. Γιατί όταν ξεκινήσει το όνειρο πρέπει να κόψει το σήμα στα νεύρα που αφορούν την κίνηση, αλλιώς ότι κινήσεις κάνουμε στον ύπνο μας θα κάνουμε και στον ξύπνιο μας.Όλα αυτά διαδραματίζονται όταν είμαστε σε κύματα Α και κυρίως μεταξύ 10 με 8 Hz όταν είμαστε σε εκείνες τις συχνότητες.  Όταν είμαστε σε κύματα Α ή αλλιώς σε υπναγωγικό στάδιο η συνείδηση μας ετοιμάζεται να την κάνει να αγκιστρωθεί στο αστρικό( λέγεται ψυχικό ή και ονειρικό) σώμα και να αφήσει το φυσικό ως κάποιο ποσοστό ή και τελείως και στο πόστο αυτό αφήνει το υποσυνείδητο πιο πολύ να κυριεύει, όπως ακριβώς και στον υπνωτισμό. όταν κάνει πιο πολύ κουμάντο το υποσυνείδητο είμαστε σαν κοιμισμένοι. Λοιπόν στον υπνωτισμό και στον υπναγωγικό στάδιο ο υποσυνείδητος νους ότι του λες ή ιδίως όταν οραματίζεσαι το παίρνει ως αλήθεια και προσπαθεί να το πραγματοποιήσει με φυσικούς και μεταφυσικούς τρόπους μη ξεχνούμε ότι το υποσυνείδητο πιο πολύ είναι κάτι μεταφυσικό παρά φυσικό. Αυτό που κάνουμε είναι ΄να οραματιζόμαστε όταν είμαστε σαν "μαστουρωμένοι" από τον ύπνο όταν έχουμε υπνηλία. Προκαλείτε με τρις τρόπους:
1)μένουμε ξάγρυπνοι μέχρι να νυστάξουμε πολύ και να φροντήσουμε να παραμείνουμε νυσταγμένοι να μην κοιμηθούμε και να οραματιζόμαστε.
2) Ο άλλος τρόπος είναι να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας ως εξής μετράς από το 100 ως το 0 και ανά δύο δεύτερα αφαιρείς ένα νούμερο μέχρι να φτάσεις στο 0 σκοπός δεν είναι να φτάσεις στο 0 αλλά να σε πιάσει υπνηλία μετά από 1 μήνα θα προκαλείς υπνηλία μετρώντας από το 50. Είναι επίσης και βοήθημα άμα έχει κάποιος αυπνίες.
3) Άλλος τρόπος είναι όταν πας για ύπνο χαλάρωσε όσο πιο πολύ μπορείς έχε κλειστά τα μάτια βάλε και και κάποιο πανί αν αυτό σε βοηθά και προσπάθα να έχεις π,χ, στο μυαλό σου την πρόθεση  να δεις σπίτια και εσύ συνέχιζε να χαλαρώνεις με πρόθεση τον ύπνο μόλις δεις νοερά κάποιο σπίτι αυτό είναι συνέχισε να μείνεις σε αυτό το στάδιο έχε παθητικηστάση και πρόθεση να δεις σπίτια. Δεν σκέφτεσαι δεν κρίνεις αλλιώς αρχίζεις να καλείς το συνειδητό και να φεύγεις από το υπναγωγικό στάδιο.Μέσα σε 2 μήνες το αργότερο θα έχεις γίνει πολύ καλός σε αυτό, το επόμενο στάδιο είναι να έχεις οργανωθεί και κατασταλάξει τι θες,καθώς και το σενάριο.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
1)Πρέπει να καταγράψεις τις φιλοδοξίες σου σε ένα χαρτί και να κατασταλάξεις οριστικά. Αν είναι χρήματα χαρτονομίσματα βάλε στον οραματισμό σου ότι έχεις π,χ, 1000 ευρό, αν είναι αθλητικές αποδόσεις βλέπε πόσο πιο καλύτερος είσαι,αν είναι ένα εστιατόριο βλέπε ότι το έχεις, αν θες σχέση βλέπε ότι έχεις την σχέση τώρα και χαίρεσαι. Ξέχνα την λογική! έχεις να κάνεις με το υποσυνείδητο και το υποσυνείδητο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.Η άσκηση πρέπει να γίνεται κάθε μέρα,για να ριζωθεί μέσα στο υποσυνείδητο, τώρα αν κάποιες μέρες δεν γίνει δεν πειράζει. Καθώς ριζώνει ο οραματισμός- εντολή στο υποσυνείδητο θα γίνεται πιστεύω προσδοκία και η θέληση προς αυτό θα αυξάνεται με την πάροδο βδομάδων και μηνών.Πρέπει να βλέπεις τον εαυτό σου στο τώρα, ότι τα κατέχει ΤΩΡΑ αυτά που θες. Το υποσυνείδητο ξέρει μόνο το παρόν άμα βάζεις παρελθόν ή μέλλον δεν καταλαβαίνει.
    Ωραία,και τι κάνουμε τελικά στην πράξη; απλά έχεις φτιάξει το σκηνικό που θες όπως ένας σκηνοθέτης όταν ύστερα μετά από μέρες ή βδομάδες που έχεις κατασταλάξει απλά το βλέπεις έχεις την πρόθεση να το δεις όταν θα είσαι σε υπναγωγικό στάδιο!!! Αυτό είναι όλο. Σημείωση: μπορείς να κάνεις εξάσκηση όταν θα είσαι σε υπναγωγικό π,χ, να θες να δεις δάση, θάλασσες ήλιους, αν το κάνεις συστηματικά θα ξαφνιαστείς από την νοερότητα των απότομων εμφανίσεων μέσα στο μυαλό σου. Είναι χρήσιμη η εξάσκηση γιατί έτσι μπορείς να εμφανίζεις στο υποσυνείδητο σου πιο εύκολα το σενάριο σου. Επίσης στις αρχές δεν θα καταφέρνεις μεγάλα πράματα στον οραματισμό αλλά να ξέρεις πως δουλεία γίνεται και δεν πρέπει να σε νοιάζει και πόσο ζωντανά θα είναι αυτό γίνεται από μόνο του σιγά σιγά.
      Οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο στόχος τους θα πραγματοποιηθεί αλλά και να γίνει πραγματικότητα, λένε μα καλά πως θα γίνει; αυτό που μόνο χρειάζεται να καταλάβει και ξέρει κάποιος είναι πως όλα θα κινηθούν βάση της κατάστασης του πνεύματος τους. ΟΛΑ γίνονται και όλα μπορούν να συμβούν σε όλους, έχει σημασία μόνο που στοχεύουμε. Όλοι μπορούν να καταφέρουν κάτι αξιόλογο στην ζωή τους και στην ζωή των άλλων ο Θεός δεν θα έφτιαχνε πλάσματα που θα ήταν αποτυχημένα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΗ
   *Αυτή η άσκηση δεν είναι μόνο για χρήματα αλλά για ότι θελήσεις απλά την έβαλα εδώ γιατί όταν ο κάποιος βάζει στόχο χρήματα έχει πολλές αμφιβολίες και δυσπιστίες αυτή η άσκηση είναι για πράματα που έχουμε μεγάλη δυσπιστία γύρω από κάτι. Εδώ όμως θέλει προσοχή γιατί ότι οραματιζόμαστε πιστεύουμε νομίζουμε θέλουμε το βάζουμε βαθιά ως πληροφορία στο υποσυνείδητο βαθιά! πολύ πιο βαθιά από ότι στις ασκήσεις του μέρους 3. Προσπαθούμε να δώσουμε με αυτή την τεχνική στο υποσυνείδητο μας να κάνει και αυτό δουλειά.
     *Αν κάποιος θέλει με τέτοιους τρόπους να βγάλει 1 εκατομμύριο ευρό δεν θα τα βγάλει γιατί ούτε ο ίδιος το πιστεύει ούτε είναι πνευματικά έτοιμος για τέτοια επίτευξη. Θα βάλει στόχο τα 100 μετά τα 1000 και ούτο κάθε εξής, κάθε φορά γίνεται πιο ικανός και ξέρει πως να κινηθεί πνευματικά.
Μπορεί κάποιος να αποκτήσει άνεση ή πλούτη χρησιμοποιώντας το πνεύμα του όπως μέσω αυτής της άσκησης μέσα στον βαρύ τσιμεντένιο και αργό κόσμο της φυσικής ύλης. Απλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται μέσα σε μία βδομάδα όπως κάποιος αγύμναστος δεν σηκώνει 100 κιλά σε μία βδομάδα. Για την ψυχή εδώ είναι σαν να είναι ένας αστροναύτης σε ένα πλανήτη με 10 φορές την βαρύτητα της Γης. Φυσικά υπάρχει και ο εύκολος κλασικός τρόπος κάνοντας ή συμμετέχωντας σε λαμογιές. Η διαφορά του λαμογιού και του ανήθικου είναι ότι ο αυτοδημιούργητος δεν ανησυχεί γιατί αν τα χάσει ξέρει πως να τα ξανά αποκτήσει και κοιμάται ήσυχος και γιατί δεν έχει τους εχθρούς που έχει ο απατεώνας όπως επίσης δεν έχει τύψεις και φοβίες όπως μην τον ανακαλύψουν ή φυλακίσουν κτλ.
     *ΑΝ έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις τι να κάνεις και πιστεύεις πως δεν έχεις επιλογές ελπίδες ή τύχη πάνω σε κάτι που θες ξεκίνα χωρίς δεύτερη σκέψη να δουλεύεις με το πνεύμα σου συστηματικά και με πρόγραμμα σημειώνοντας τι έκανες και τι πρέπει να κάνεις.
    *Δημιουργειται η απορία και πότε θα έρθουν τα χρήματα; υπάρχει ένας νόμος, ο νόμος της σύνθεσης είναι η κυοφορία δηλαδή θα γίνει αυτό που θες αλλά πρέπει να γίνει οργανωμένα με τάξη γιατί μαζί με εσένα συντρέχουν και άλλοι άνθρωποι και ιστορίες που πρέπει να δρομολογηθουν για αυτό δεν υπάρχει σταθερός χρόνος, όμως όσο πιο έντονη η θέληση και οραματισμός τόσο πιο γρήγορα ιδίως όταν είσαι συμμέτοχος στο παιχνίδι που λέγεται ζωή, δηλαδή δεν είσαι κλεισμένος σε ένα σπίτι.
    *H άσκηση αυτή αλλάζει και εσένα γιατί αυτά που οραματίζεσαι σε αυτό το στάδιο με αυτή την τεχνική  γίνονται πεποιθήσεις πίστη και αυτό είναι ωφέλιμο γιατί όταν πιστεύεις! δεν έχουν επίδραση οι αρνητικές σκέψεις και ιδέες.όπως δεν έχουν επίδραση η κουβέντες ενός βουδιστή σε ένα φανατικό μουσουλμάνο γιατί πιστεύει άλλα πράματα,αλλά για να ριζωθούν στο υποσυνείδητο τόσο δυνατά πεποιθήσεις και στόχοι απαιτούνται μήνες καθημερινής δουλειάς


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
Μπορεί μια ομάδα ανθρώπων π,χ, φίλοι συγγενείς που να είναι εκπαιδευμένοι κάποιους μήνες στον οραματισμό να μαζευτούν ή να μαζεύονται να κάνουν πειράματα, όπως πως να σκοτώσουν ένα φυτό οραματίζοντας ότι μαυρίζει μαραίνει μια μαύρο μικρή τοπική βροχή το καταστρέφει ένα σενάριο αλλά σταθερό και όμοιο. Οι άνθρωποι συνήθως μαθαίνουν πιο εύκολα χαλώντας παρά φτιάχνοντας, ας είναι μια μικρή φασολιά και ας έχουν και μία άλλη φασολιά με σκοπό να τις αλλάξουν το χρώμα ή να έχουν δύο φασολιές και να στοχεύουν μόνο στην μία πόσο πιο πολύ μπορεί να μεγαλώσει. Βλέποντας τα αποτελέσματα τους και με τον καιρό ως φυσικό επακόλουθο καθώς δυναμώνουν μπορούν να δουν ότι αλλαγές μπορούν να κάνουν και στην υγεία τους.
    Εφόσον έχεις εκπαιδευτεί ιδίως με τις ασκήσεις του δεύτερου μέρους αλλά και με ασκήσεις του τρίτου μέρους μπορείς να είσαι σε θέση να ασκείς επιρροές.  Τι μπορείς να κάνεις;
    *Μπορείς να προκαλείς αλλαγές σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και παντός είδους αγώνα.
    *Μπορείς να ενεργοποιήσεις πράματα δυνάμεις, η σβολιασμένη αιθερική ενέργεια απορροφάτε από τα νεύρα και πηγαίνει στα ζωτικά όργανα όπου ύστερα μεταφέρετε στα τσάκρα. Π,χ, κάποιος εκπαιδευμένος στο οραματισμό μπορεί να ανοίξει το τρίτο μάτι πιο γρήγορα από κάποιον άσχετο. Γιατί με τον οραματισμό παράγει πλέον μεγαλύτερη ισχύ και πιο καθαρή γιατί δεν αποσπάτε. Το ίδιο ισχύει και για εξωσωματικές εμπειρίες, αν και είναι κάτι επικίνδυνο. Επίσης μπορεί να θεραπεύει καλύτερα τον εαυτό του αν χρησιμοποιεί τον οραματισμό.
   *Μπορείς να προκαλέσεις γεγονότα, να φέρνεις τα πράματα υπέρ του, σε κοινωνικά θέματα, διαβάστε την άσκηση 2 του τρίτου μέρους να πάρετε μια ιδέα.
   *Ὀλα αυτά πολλαπλασιάζονται επί πολλές φορές άμα το κάνουν πολλά άτομα, αυτό το ξέρουν οι καθολικοί και το κάνουν πριν πάνε σε μια ιεραποστολή για 2-3 βδομάδες συγκεντρώνονται και οραματίζονται όλοι μαζί για ώρα πως θέλουν να πάνε τα πράματα.
Πόσο μακρυά μπορεί να πάει το θέμα οραματισμός; Πολύ μακρυά, θα αναφέρω μερικά.
*Μπορείς να βάζεις σκεπτομορφές σε αντικείμενα αλλά και να επηρεάζεις την αύρα των αντικειμένων όπως και των ζώων και των ανθρώπων.
*Μπορούν δάση ολόκληρα να ξανά αναπτυχθούν. Και αυτό το όπως και όλα όσα γράφτηκαν δεν είναι φαντασίες. Περνούσα και συνεχίζω να περνώ από ένα σημείο που ήταν γεμάτο καμένα δέντρα η θέα του με ενοχλούσε. Άρχισα να οραματίζομαι ότι φυτρώνουν δέντρα ότι δεν είναι έτσι το μέρος, αυτό για 20 λεπτά την μέρα. Μετά από 6 μήνες ιδίως τον τελευταίο μήνα άρχισαν να φυτρώνουν μικρά δεντράκια και θάμνοι, συνέχισα για άλλους 2 μήνες και ο κόσμος είχε ξαφνιαστεί έλεγαν κοίτα να δεις ποσό φούντωσαν. Ύστερα σταμάτησα έπαψα να ενδιαφέρομαι πήρα την επιβεβαίωση μου. Δεν είμαι κάποιος μάγος ή να έχω κάτι που να ξεχωρίζω από τους άλλους, είναι ικανότητα και δυνατότητα που όλοι έχουμε και δεν δουλεύουμε.
Πολλές οι πληροφορίες του άρθρου, πρακτικά από που και πως να ξεκινήσω;
Το πιο σημαντικό είναι να γίνονται κάθε μέρα οι δυο ασκήσεις που αναφέρονται στο δεύτερο μέρος.
ΑΝ θέλει κάποιος κάνει όλες τις άλλες ασκήσεις αν δεν θέλει δεν πειράζει η εξέλιξη γίνεται με αυτές τις δύο του δεύτερου μέρους. Αν κάποιος θέλει να καταφέρει να αποκτήσει ή να επιταχύνει κάτι ας διαλέξει μια από τις τρις ασκήσεις του τρίτου μέρους της ανάρτησης. Η άσκηση που αναφέρετε στο τέταρτο μέρος είναι για αυτούς που θέλουν να καταφέρουν κάτι που δυσπιστούν πολύ όμως για αυτό. Αν κάποιος επιλέξει αυτή την άσκηση να έχει θετικά συναισθήματα γιατί το υποσυνείδητο τα δέχεται ως εντολές, δεν αποθηκεύει μόνο πληροφορίες αλλά και συναισθήματα, και τα συναισθήματα είναι το τιμόνι της ζωής, ένα συναίσθημα μπορεί να σε οδηγήσει στην κόλαση ή στο παράδεισο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
 Δεν γίνεται να μην οραματιζόμαστε να μην σκεφτόμαστε δεν γίνεται να πάμε κόντρα στην φύση μας τις λειτουργίες μας και την ζωή, είναι όμως επιλογή μας αν θα οραματιζόμαστε και σκεφτόμαστε επιζήμια ή ωφέλημα για εμάς ή για τους άλλους. Όσον άφορα την προστασία μας δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις επιθέσεις και τις επιρροές των συνανθρώπων μας, όμως έχουμε κάποιες άμυνες η μία είναι το γερό σώμα και η ισορροπημένη ψυχολογία το άλλο είναι η προσευχή να ζητάμε προστασία και  το πιο σημαντικό είναι ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο εμείς τον έχουμε με το τι δεχόμαστε και τι όχι,αν άσωτες και βίαιες εικόνες μας ενοχλούν αν αυτόματα τις αντικαθιστούμε με κάτι κάλο κάτι γαλήνιο τότε αυτόματα μετά από λίγο καιρό ο νους μας θα απορρίπτει σχεδόν αυτόματα τις κακές επιρροές και θα βάζει γαλήνιες.
      Πρώτο βασικό βήμα είναι ο άνθρωπος να πιστεύει και να θέλει αυτό το ακραίο όνειρο. Ακραίο γιατί τόσα εμπόδια που υπάρχουν μόνο με "θαύμα" μπορεί να γίνει αλήθεια. Όλα είναι πιθανά και κατορθωτά. Ότι μπαίνει στο νου είναι κατορθωτό,δεν είμαστε άνθρωποι είμαστε πνεύματα και ψυχές θεϊκές περιορισμένα σε σάρκα και αυτό το ονομάζουμε άνθρωπο. Στα εποικοδομητικά πτηνά δεν θα έμπαινε η ιδέα για πιο ζεστά κλίματα αν δεν υπήρχαν, έτσι και εδώ τρέλες ιδέες δεν θα έμπαιναν στο μυαλό αν δεν ήταν κατορθωτές. Κάποιος θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος, άλλος θέλει γνώσεις απόκρυφες, άλλος θέλει να ρίξει κυβερνήσεις, άλλος θέλει να κάνει το κόσμο καλύτερο μεσώ τεχνολογιών ελεύθερης ενεργείας, άλλος θέλει να γίνει αθάνατος, άλλος θέλει να φτιάξει ιδρύματα,άλλος θέλει μια οικογένεια, άλλος θέλει να διώξει την σελήνη,άλλος θέλει να κάνει ταξίδια στο χρόνο, άλλος θέλει να του φυτρώσουν πόδια υπάρχουν πολλά απίστευτα όνειρα ανθρώπων.ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Όλα γίνονται ΑΝ σταθερά πιστεύεται και θέλετε τόσο ακραία πράματα για την κοινή λογική και θα δείτε που μπορεί να σας οδηγήσει το πνεύμα σας. Να εξασκήστε καθημερινά.

Συνεχίζεται ώς σκεπτόμενοι αποκρυφιστικά http://psaras9.blogspot.gr/2017/05/blog-post_25.html




25 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den exo elliniko pliktrologio.
    Megalosa ftoxa alla oramatizomoyn apo ta 11 syxna oti eimai se ena megalo spiti me tromeri 8ea, otan elega ta oneira moy me apokardionan. Kleftes oneiron osoi se apo8arinoyn ego den stamatisa na elpizo fantazomai oramatizomai kai pisteyo ta zoysa sto tora. Eimai 32 xronon kai zo se mia spitarona me anesis megales kai tromeri 8ea stin italia. Grapstoys olous sta tetoia soy file moy anagnosti opos ekana ego. Sta8eros sto oneiro mene. Psara eisai respect, den 8a mporoyse na einai kaliteri i anartisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σταματάμε στον κάθε σκύλο που μας γαυγίζει το πιο πιθανό είναι να μην φτάσουμε στο στόχο μας ποτέ. Έπραξες σωστά. Ευχαριστώ..

      Διαγραφή
  3. Ερώτηση. Άλλο η φαντασίωση και άλλο ο οραματισμός; Προσωπικά για εμένα αυτο που έχω βιώσει είναι ποιοτική διαφορά. Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοϋπνωτιζομαστε συχνα κάθε μέρα μερικες φορες. Όταν είσαι χαμένος σε μια φαντασίωση και αναρωτίεσαι μετά καλά που ήμουν τόση ώρα; φανταζόσουν! Η φαντασίωση ειναι μια μορφή αυτόματου οραματισμού, όπου σε ταξιδεύει το υποσυνειδήτο. Ο οραματισμός είναι ο συνειδητός οραματισμός! Η διαφορα τους ειναι οτι στο ενα δεν υπαρχει συνειδηση ενω στο άλλο υπάρχει. Το ποιο ειδος οραματισμου ειναι πιο δυνατο θεωρω οτι ειναι ο συνειδητος οραματισμος αλλα το πόσο ισχυρος ειναι ενας οραματισμος εξαρταται απο το ποσο εντονο συναισθημα και επιθυμια υπαρχει. Καποτε ειχε πει ο τεσλα οτι αν μετατρεπαμε τον θυμο ενως ανθρωπου σε ενέργεια ηλεκτρική θα φωτίζαμε τον κόσμο.

      Διαγραφή
  4. Εύγε φίλε...καλή συνεχεία....παρεμπίπτοντος,έχει ελεγχθεί το άρθρο για να το κοινοποιήσουμε,η όχι ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλο,θελει δουλεια ο στοχος του καθενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω. Ναι θέλει εργασία, το πιο σημαντικό είναι να το θέλει να ξέρει γιατί το θέλει και εργάζεται καθημερινα.

      Διαγραφή
  6. Τι όμορφο κείμενο! Άρτιο και περιεκτικό! Εδώ και κάποια χρόνια που μελετάω την εν λογω θεωρία (κυρίως σε ξένη βιβλιογραφία) κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλο αυτό είναι wishful thinking. Όσες φορές δοκίμασα να κάνω κάποιες ασκήσεις δε μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα - μήπως έχω ADD? Ή απλά κάποιοι άνθρωποι όπως εγώ δεν έχουν υπομονή και επιμονή και επομένως είναι αδύνατο για εμάς? Μήπως είναι έμφυτη η ικανότητα όπως η φαντασία? Και τι γινεται αν οι καταστάσεις της ζωής μας κάνουν απαθείς? Που να βρεις ξανά το πάθος κ την θέληση που ειχες όταν πχ ήσουν 20 χρονών? Πολλά τα ερωτήματα... Αυτό το άρθρο πάντως με έκανε να θέλω να ξαναπροσπαθήσω. Συνεχίστε την καλά δουλειά! Ευχαριστώ που το μοιραστήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, όχι δεν είναι όλα αυτά wishful thinking απλά τα βιβλία και κυρίως τα εμπορικά έτσι το παρουσιάζουν, όπως το γνωστό the secret. Άλλοι άνθρωποι έχουν πιο έμφυτη την υπομονή, την φαντασία την επιμονή και άλλοι όχι τόσο. Mας είναι δύσκολο να επιβάλλουμε τον εαυτό μας σε μια πνευματική άσκηση, λίγα λεπτά και αμέσως αντιδρούμε και έχουμε εκφράσεις δυσανασχέτησης. Αυτό γίνεται επειδή τα ενεργειακά σώματα καταπονούνται όπως καταπονούνται και οι μυς όταν γυμναζόμαστε, και επειδή είμαστε πνευματικά αγύμναστοι μας είναι δύσκολο και είναι δύσκολο και στους γυμνασμένους πνευματικά να είσαι σταθερός σε μια άσκηση. Για αρχή εκπαίδευεσε τον εαυτό σου να κάνεις μια άσκηση για 3 λεπτά όχι παραπάνω την μέρα και με τον καιρό την αυξάνεις. Να την κάνεις όταν ξυπνάς το πρωί τότε βαριέσαι λιγότερο. Επειδή θα την κάνεις καθημερινά την άσκηση με τους μήνες το υποσυνείδητο σου θα την δετχεί και θα σε προτρέπει να κάνεις ασκήσεις ακόμα και όταν δεν θες. Καθώς θα παρατηρείς αλλαγές και βελτιώσεις θα αρχίζεις να θες πράματα και θα δουλεύεις. Η απάθεια θα φυγει σιγά σιγά καθώς εργάζεσαι.

      Διαγραφή
  7. Ειναι τρελό που τελικα ολα αυτα ειναι πραγματικότητα και δεν είμαστε εμεις τρελοί... Θέλει τρομερή επιμονή και υπομονή για να επιτευχθεί ο σκοπός .... στα όρια της τρέλας....ολα όσα εινςι γραμενα στο παραπάνω ισχύουν στο απόλυτο....χαίρομαι που μπόρεσες να αποδώσεις τόσο καλα την διαδικασία της υλοποίησης με απλούς και επεξηγηματικόυς όρους ...
    Ξεκινήστε απο την υγεία σας πρώτα.... Διοτι εάν έχετε υγεία ολα τα αλλα ερχονται ποιο εύκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου ισοπεδώσεις όλα όσα είχα διαβάσει μέχρι τώρα! Πραγματικά πολύ καλό το άρθρο και άκρως αναλυτικό και ευκολονόητο.
    Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Στην δεύτερη άσκηση του τρίτου μέρους για να αρχίσουμε τον οραματισμό πρέπει πρώτα ο νους να έρθει σε επίπεδο Α ή αρκεί απλά να είμαστε χαλαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε και αναθεωρησες. ΟΧΙ δεν χρειαζεται να εισαι σε κυματα Α, το ολο μυστικο και σημαντικο ειναι να το βιωνεις οσο πιο ζωντανα και αληθινα μπορεις, σαν ενα ηθοποιο που τον απορροφησε ο ρολος του. Ο ηχος η εικονα ολα ολα να ειναι αληθινα λες και εχεις παρει LSD, οσο πιο ζωφερο και ζωντανο ειναι κατι τοσο πιο ζωντανη ειναι και η ενεργεια που παραγεις, φυσικα να μην αποσπασε ή να εχεις δυσπιστιες.

      Διαγραφή
  9. Θέλω να καμπυλώσει η πραγματικότητα υπέρ μου και να με προσλάβουν στη συγκεκριμένη δουλειά που θέλω και με τα συγκεκριμένα λεφτά και στην συγκεκριμένη πόλη με τους συγκεκριμένους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι το εξης.
      Ρωταει ο Πλατωνας τον δασκαλο του τον Σωκρατη, να του πει ποιο ειναι το μυστικο για να τα καταφερνει, να νικαει, να παιρνει αυτο που θελει, με λιγα λογια το μυστικο της επιτυχιας. Ο Σωκρατης καθως περπατουσαν βολτα δεν απαντουσε, σε μια φαση φτανουν σε μια μικρη γουρνα ξερεις που πινουν τα αλογα νερα φαση, κατι τετοιο, πανε να πλυθουνε και ξαφνικα ο Σωκρατης πιάνει κεφαλοκλειδωμα τον Πλατωνα καθως σκυβει να πλυθει και με ολη του την δυναμη και το βαρος τον κραταγε μεχρι να τον πνιξει στα αληθεια, ο Πλατωνας λιγο πριν πεθανει καταφερνει και ξεφευγει. Λεει ο Πλατωνας σοκαρισμενος γιατι μου το εκανες αυτο? και λεει ο σωκρατης με αυτη την μανια με αυτη την λυσα που ειχες για να σωθεις σωθηκες, αυτη την εμμονη την λυσα πρεπει να εχεις για αυτο που θες να καταφερεις.
      ΑΝ δεν την εχεις πρεπει να την αποκτησεις. Πως; συχνες σκεψεις απολαυσης για αυτο που θες, αυτο σιγα σιγα θα δυναμωνει μεσα σου.
      Ο οραματισμος ειναι η δημιουργια μιας πραγματικοτητας που δεν υπαρχει για να υπαρξει αλλα απαιτει και θεληση εντονη.

      Επισης εχε στο μυαλο σου κατι που ελεγε ο Αριστοτελης.
      Ολα γινονται για κάποιο λόγο παντα. Καθε εμπειρια στην ζωη ειναι για να σε διαμορφώσει και να σε κανει μια καλυτερη εκδοση του εαυτου σου, που εσυ δεν θα μπορεις ποτε να φανταστείι. Το μονο πραγμα που σου ειναι εμποδιο ειναι, το να εχεις το μυαλο να το καταλαβεις.

      Δεν ειναι ολα θεμα IQ ειναι θεμα και διακρισης και η διακρση αποκτιεται με αποβολη παθως και κριτικη σκεψη.

      Διαγραφή