Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες(ΜΕΡΟΣ 1)


Όταν εστιάζεσαι σε κάτι που σε απασχολεί η το θες αυτό λέγεται διαλογισμός,το πόσο δυνατός και θαυματουργός θα είναι αυτό εξαρτάται από το επίπεδο που έβαλες τον εγκέφαλο σου να δουλεύει. Τα Hz είναι μια μονάδα μέτρησης του τι γίνεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο.

*Κύματα(Λ) 100-200Hz έκσταση, παράνοια, πλήρη κατάληψη από πνεύματα που φέρνουν τον άνθρωπο σε τρομερές εντάσεις,ακόμα και θανατηφόρες.
*Κύματα(υπερΓ) 31-99Hz  Εβρασμός ψυχής, εξοργισμός.
*Κύματα (Γ) 30-21Hz από αυτές τις συχνότητες και πάνω μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό η απλά και να πεθάνεις εάν είσαι αδύναμος άνθρωπος ή γέρος. Κάπου 22  και πάνω έχεις όταν πας ξαφνικά σε ένα κλαμπ που γίνεται χαμός και θες αλκοόλ να ηρεμήσεις η να προσαρμοστείς ,αλλιώς θες να φύγεις γιατί νιώθεις ασφυκτικά. Πολύ έντονο γέλιο.
*Κύματα (Β) 20 με 14Hz είναι όταν είσαι κανονικός, διαβάζεις κάνεις δουλειές, παίρνεις αποφάσεις.
*Κύματα (Α) 13,9-8Hz όταν είσαι απόλυτος ήρεμος, όπου αν σηκωθείς απότομα είναι λες και ήσουν σε άλλο κόσμο, Η όταν είσαι έτοιμος για ύπνο. Μπαίνεις(ξεκινάς) στο υποσυνείδητο.
*Κύματα (Θ) 4-7-9Hz Επίλυση προβλημάτων, Τρομερά βαθύς ύπνος,αν σου έχει τύχει ας πούμε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου να σε χτυπήσει ρεύμα, να χτυπήσεις  κάπου η να βραχείς να το έχεις δει σαν όραμα σαν όνειρο και να πεταχτείς λες και το έπαθες στην πραγματικότητα είναι επειδή μπήκες σε κύματα Θ. Πήρες μονάχα μια ασυνείδητη μικροσκοπική γεύση. Έντονα όνειρα σαν βιώματα.
*Κύματα (Δ) 3-1Hz Άγνωστο ακόμα δεν ξέρουμε,εικάζεται πως θα κάνουμε θαύματα,όπως ο Χριστός. Μην ξεχνάτε ότι είπε,αυτά που κάνω μπορείτε να τα κάνετε και εσείς, επίσης λόγος ΙΒ Ερμού Τρισμέγιστου περί νου κοινού ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ. Αστρική προβολή, παραγωγή αυξητικής ορμόνης.
 *Κύματα(Ε) 0.9-0.05Hz μπαίνεις στα ακασικά αρχεία-συμπαντική βιβλιοθήκη. Εκεί καταγράφονται ακόμα και οι πιο ασήμαντες αστραπιαίες σκέψεις ενός ανθρώπου, την κίνηση ενός εντόμου η μικροβίου ,μέχρι τα πιο τρομερά περίπλοκα θέματα(απαντημένα) των ανθρώπων των πνευμάτων και σχεδόν όλων των ανώτερων όντων.
        Για τα μόνα κύματα που πραγματικά γνωρίζουμε πολλά πράγματα είναι τα Β και Α.

                                                  ΕΝΔΕΊΞΕΙΣ
Μέχρι το 3) είναι τα μαθήματα τα βασικά που πρέπει να κάνεις με την ΣΕΙΡΑ για να μάθεις να δουλεύεις σε (Α).
Μην πας στην 4 άσκηση και κάτω(στις επόμενες αναρτήσεις-συνέχεια) αν δεν έχεις κάνει την 1, την 2 και 3 ΣΩΣΤΑ. Από εκεί και πέρα διάλεξε εσύ ποια θες να κάνεις, εννοώ με ποια σειρά. Μετά από 1,5 μήνα προσπαθειών και καθημερινή δουλειά μην μετράς από το 100 στο 0 αλλά από το 50 στο 0. Θα έχεις δυναμώσει αρκετά ώστε να μπαίνεις σε κύματα (Α) πιο γρήγορα. Αν δεν μπαίνεις σε κύματα Α όλα είναι άδικος κόπος,για αυτό απαιτούνται αυτές οι ασκήσεις


 
1)Στον διαλογισμό με συχνότητα (Α) δεν μπορείς να έχεις αρνητικά συναισθήματα θυμού,κακίας,ζήλιας κτλ αν τα έχεις αυτόματα φεύγεις από αυτό το επίπεδο.Αν σου έρχονται διώχνε τα και ξαναμπαίνε σε (Α) και με τον καιρό όταν θα μπαίνεις σε (Α) δεν θα έχεις αρνητικά συναισθήματα.Ο διαλογισμός είναι το πρώτο στάδιο για να ελέγχεις το μυαλό σου και να ξυπνάς δυνάμεις. Ξάπλωσε ήρεμα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για 15 λεπτά και γύρνα τα μάτια σου προς τα πάνω κατά 20μοίρες έτσι ξεκινάει ο εγκέφαλος να μπαίνει σε συχνότητες (Α).
      Για μια βδομάδα θα κάνεις αυτό μόνο! Όσες φορές θες τουλάχιστον μια όμως! Μέτρα από το 100 ως το 0 κάθε 2 δευτερόλεπτα θα κατεβαίνεις κατά 2 αριθμούς π,χ, 100,98,96,94 μόλις φτάσεις στο 0 μείνε έτσι όπως είσαι σε αυτήν την χαλάρωση σε αυτό το τίποτα μην οραματιστής τίποτα μην κάνεις κάτι,μείνε έτσι για 15 λεπτά, για να καταλάβεις ότι θα είναι 15 λεπτά θα βάλεις ένα ξυπνητήρι να χτυπήσει όχι δυνατά απλά να καταλάβεις ότι πέρασαν τα 15 λεπτά, εσύ όμως μην σκέφτεσαι άλλα πράγματα και μην σε πάρει ο ύπνος και όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι μετράς αργά 5,4,3,2,1,0 και λες πρέπει να ξυπνήσω.
  ΟΛΟ ΑΥΤΟ=7 ΗΜΕΡΕΣ


2)Αφού τελείωσες την πρώτη άσκηση. Μετρά από το 100 ως το 0 ανά δυο αριθμούς και ξαφνικά θα οραματιστής ότι είσαι σε ένα cinema άδειο σε αυτό δεν θα έρθει ποτέ κάνεις!, θα είναι ένα μικρο βολικό δικό σου cinema και περίπου στα 2 μέτρα θα είναι η οθόνη σου.Εκεί θα προβάλεις-βάζεις αυτό στο οποίο θα συγκεντρώνεσαι. Όταν θα είσαι στο διαλογιστικό επίπεδο (Α) τότε βάλε στην οθόνη σου ένα πορτοκάλι και προσθέστε λεπτομέρειες(λες και το κοιτάς από μικροσκόπιο) φτίαξτο και μελέτα το από όλες τις όψεις πόσο χρωματιστό,ζωηρό, λεπτομέρειες ζωντανό είναι αυτό κάντο για 15 λεπτά.Πες ότι είσαι γλύπτης-θεός και θα φτιάξεις ένα φρούτο. Μετά από 15 λεπτά μέτρα από το 5 ως το 0 και μόλις φτάσεις στο 0 πες τώρα πρέπει να ξυπνήσω. Μετά από 2 φορές αν το κάνεις άλλαξε φρούτο, αν κάνεις 2-3 φρούτα σταμάτα να κάνεις φρούτα και δούλεψε έτσι ότι αντικείμενο θες! Άλλα να το έχεις δουλέψει από 2 φορές και πάνω ένα αντικείμενο, αν σου πετάγονται άκυρες σκέψεις και εικόνες διώξτες με το καιρό δεν θα έρχονται.
              ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ



3) Πριν ξεκινήσεις κάτι σκέψου κάτι ευχάριστο,δεν έχει σημασία αν είναι απλό(μπορεί να είναι ένα φοβερό παγωτό που πήρες και έφαγες ),πρέπει να είναι κάτι που έγινε χτες η σήμερα. Αναλογίσου το προσεχτικά σκέψου και υπολόγισε όλες τις λεπτομέρειες τα χρώματα που είδες,το γέλιο του αλλού ανάλογος τι είναι αυτό που αναλογίζεσαι. Αναλογίσου σκέψου με εικόνα  κανά 2-3 λεπτά. Μετά μετράς από το 100 ως το 0 πλέον κάθε 2 δεύτερα θα κατεβαίνεις 2 αριθμούς 50,48,46 κτλ. Και πρόβαλε δες όλο αυτό το σκηνικό στην οθόνη σου δες όπως το έζησες. Ποίες ήταν οι μυρωδιές: Ποιοι οι ήχοι; Ποια τα συναισθήματα σου εκείνη την ώρα; Όλες οι λεπτομέρειες. Θα τα ζήσεις λίγο πιο ζωντανά. {1}όλο αυτό είναι μια εμπειρία {2}θα μάθεις με τον καιρό να δουλεύεις σε αυτό το επίπεδο Α για να κάνεις πιο περίπλόκα πράγματα. Μετά από ένα μήνα εξάσκησης,όταν θα χάνεις κάτι πολύτιμο και δεν θα το βρίσκεις, θα πηγαίνεις σε επίπεδο Α θα ζεις όλες τις λεπτομέρειες και θα βλέπεις που το έβαλες και το ξέχασες. Η άσκηση αυτή να διαρκεί από 15 λεπτά και πάνω μην ξεπερνάς το 30 λεπτό.
     ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ

                                                ===============


4)                                          ΜΕΤΕΤΡΕΠΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
Σε αυτή την άσκηση πρέπει να δημιουργήσεις ένα σκηνικό ένα γεγονός με το μυαλό-ΝΟΥ, 4 νόμους όμως πρέπει να ξέρεις.
Ι-ΝΟΜΟΣ]  Πρέπει να επιθυμείς πολύ να συμβεί αυτό το περιστατικό.Αν εσύ π,χ, θες να δεις κάποιον να φυσάει την μύτη του, επειδή το μυαλό σου το θεωρεί ασήμαντο ο εγκέφαλος σου δεν θα δώσει σημασία όσο και να οραματίζεσαι,δηλαδή μην πειραματίζεσαι με άκυρα πράγματα. Επέλεξε πράγματα με μια λογική δόση επιθυμίας.Π,χ, να έχεις χαμογελαστή προϊσταμένη σήμερα.Να πουλήσεις κάτι που πουλιέται δύσκολα(όχι απίθανα). Να συναντήσεις κάποιον από την δουλεία που συναντάς σπάνια.
ΙΙ-ΝΟΜΟΣ]  Πρέπει να πιστεύεις ότι θα γίνει.Όσο και να πιστεύεις στις νεράιδες δεν θα της δεις(τουλάχιστον έτσι,γιατί υπάρχουν). Άμα είναι αρνητικό-κακό η υπερβολικό ο ΝΟΥΣ σου θα λειτουργήσει αρνητικά και θα σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. Δοκίμασε το με το να δεις μια αγαπημένη σου ράτσα σκύλου. Να είναι κάτι που θα ήθελες να δεις, αμάξι σκυλί; αλλά να υπάρχει στην Ελλάδα.
ΙΙΙ-ΝΟΜΟΣ]   Εiναι τρομερά! ευαίσθητος αυτός ο νόμος. Μπορεί να επιθυμείς και να πιστεύεις ότι θα γίνει η θα δεις κάποιο περιστατικό. Αλλά μέσα σου να μην το περιμένεις ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί να συμβεί αυτό. Τότε αυτόματα το ακυρώνεις.
ΙV-ΝΟΜΟΣ]  Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα,π,χ, να πέσει κάποιος που αντιπαθείς στην δουλεία σου και όλοι να γελάνε,δεν μπορείς να δημιουργήσεις έστω κάτι κακόβουλο σε κύματα Α).Αν το κάνεις αυτόματα βγαίνεις από το επίπεδο (Α). Δεν μπορείς να κάνεις κακό. κανονισμοί του δημιουργού μας, αλλιώς θα βγάζαμε τα μάτια μας. ΑΛΛΑ ΕΑΝ εσύ επιμένεις ξανά και ξανά με πείσμα να κάνεις κάτι κακό τότε αυτό θα συμβεί σε ΕΣΕΝΑ. Επέλεξε ένα περιστατικό που θα έλυνε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ένα πρόβλημα σου που επιθυμείς τρομερά την επίλυση του και πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει έχει σημασία.
                                                    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
1 ΒΗΜΑ       Ας πούμε ότι έχεις μια προϊσταμένη πολύ νευρική μαζί σου χωρίς να της κάνεις κάτι και σε ταλαιπωρεί. Μέτρα από το 50 ως το 0 ανά δυο αριθμούς κάθε δεύτερο και τότε πήγαινε στην οθόνη σου. Στην οθόνη σου δες όλη την αρνητικότητα και το πόσο άδικα σου φέρεται δες τα όλα γίνε μελετητής να δεις πόσο κακία είναι και πως σου φέρεται μην νιώσεις όμως άσχημα συναισθήματα για αυτήν!Είναι σημαντικότατο!
2 ΒΗΜΑ       Μετά από 2 λεπτά περίπου πάνω κάτω, όλο αυτό το σκηνικό στην οθόνη σου άρχισε να το κυλάς ήρεμα και ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ σαν επιστήμονας ας πούμε προς τα ΔΕΞΙΑ(σαν να χειρίζεσαι ταμπλετ) ΜΕΧΡΙ που να φύγει(όλο αυτό ας πούμε σε 30-60 δεύτερα),και από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ να εμφανίζεται η προϊσταμένη σου χαρούμενη και να είναι χαρούμενοι και όλοι οι άλλοι, και να είναι καλή μαζί σου. επίσης βλέπε και ζήσε και την επίλυση του προβλήματος της προϊσταμένη σου που την κάνει νευρική,αν υπάρχει βέβαια πρόβλημα.Στην οθόνη σου βέβαια υπάρχει μόνο η χαρούμενη προϊσταμένη σου.
3 Τώρα μέτρα από το 0 ως το 5 για να ξυπνήσεις ανοίξεις τα μάτια σου και θα αισθάνεσαι πολύ καλά.
       Όταν πετύχει ποιος μπορεί να σου πει ότι είναι απλά μια σύμπτωση,με τον καιρό θα δυναμώσεις και θα καταφέρνεις όλο και περισσότερα πράγματα γιατί θα δυναμώσεις έτσι! Και αυτά που κατάφερνες με 4-7 οραματισμούς θα τα καταφέρνεις με 1.Αν θα συναντάς δυσκολίες θα ενθαρρύνεσαι από τις προηγούμενες επιτυχίες σου. Αντί για την προϊσταμένη σου μπορείς να βάλεις τους γονείς σου.
     ΟΛΟ ΑΥΤΟ=τουλάχιστον 7 ΗΜΕΡΕΣ για ένα αποτέλεσμα-για αρχή. Εάν το ξεκινήσεις  πριν μάθεις και κάνεις σωστά τα μαθήματα 1,2,και 3 επειδή θεωρείς ότι το έχεις ανάγκη το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις απολύτως τίποτα.



                                               ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......................

1 σχόλιο:

  1. Αυτος σε εχει κατακλεψει αδελφε http://quantumnaut.blogspot.gr/2015/04/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή